Čokoladno krstarenje je najslađe putovanje za 2020. godinu

Krstarenje Mediteranom na kruzeru na kojem uz sve ostalo što se na kruzeru nudi možete neprekidno uživati u najfinijim čokoladama i otkrivati slatke tajne čoko majstora više nije san. Naime, Eurochocolate, jedan od najvećih festivala čokolade na svijetu koji se održava u Perugiji i brodska kompanija Costa Cruises osmislili su najslađe krstarenje u cijelosti posvećeno čokoladi.

Čokoladno krstarenje

Osmodnevno krstarenje Eurochocolate Cruise kreće 16. travnja iduće godine iz talijanske luke Civitavecchia, a putnike će odvesti do Genove, Barcelone, Palma de Mallorce, Catanije i Malte. Sretnici koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto uživat će u brojnim aktivnostima posvećenim čokoladi poput radionica, degustacija najboljih čokolada na svijetu i predavanja čoko stručnjaka.

Na radionicama će moći naučiti kako napraviti najukusnije slastice od čokolade, a u ponudi su i izleti posvećeni čokoladi, uključujući posjet svjetski poznatom Muzeju čokolade u Barceloni. Putnici će dobiti i najslađi goody bag pun najfinijih čokolada, a na kruzeru će biti izloženo i pravo čokoladno umjetničko djelo – skulptura od čokolade koju će napraviti čoko majstor.

Krstarenje košta oko 1000 dolara po osobi, a u cijenu su uključene sve pristojbe, smještaj, hrana, piće i kušanje najboljih slastica od čokolade. Kruzer može primiti 3780 gostiju pa ako ste na proljeće iduće godine zainteresirani za ovakvo krstarenje, svoju kartu rezervirajte na vrijeme.

Foto: Instagram, Unsplash

0