Čokoladno krstarenje je najslađe putovanje za 2020. godinu

Čokoladno krstarenje je najslađe
putovanje za 2020. godinu

Krstarenje Mediteranom na kruzeru na kojem uz sve ostalo što se na kruzeru nudi možete neprekidno uživati u najfinijim čokoladama i otkrivati slatke tajne čoko majstora više nije san. Naime, Eurochocolate, jedan od najvećih festivala čokolade na svijetu koji se održava u Perugiji i brodska kompanija Costa Cruises osmislili su najslađe krstarenje u cijelosti posvećeno čokoladi.

Čokoladno krstarenje

Osmodnevno krstarenje Eurochocolate Cruise kreće 16. travnja iduće godine iz talijanske luke Civitavecchia, a putnike će odvesti do Genove, Barcelone, Palma de Mallorce, Catanije i Malte. Sretnici koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto uživat će u brojnim aktivnostima posvećenim čokoladi poput radionica, degustacija najboljih čokolada na svijetu i predavanja čoko stručnjaka.

Na radionicama će moći naučiti kako napraviti najukusnije slastice od čokolade, a u ponudi su i izleti posvećeni čokoladi, uključujući posjet svjetski poznatom Muzeju čokolade u Barceloni. Putnici će dobiti i najslađi goody bag pun najfinijih čokolada, a na kruzeru će biti izloženo i pravo čokoladno umjetničko djelo – skulptura od čokolade koju će napraviti čoko majstor.

Krstarenje košta oko 1000 dolara po osobi, a u cijenu su uključene sve pristojbe, smještaj, hrana, piće i kušanje najboljih slastica od čokolade. Kruzer može primiti 3780 gostiju pa ako ste na proljeće iduće godine zainteresirani za ovakvo krstarenje, svoju kartu rezervirajte na vrijeme.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori