Cafeteria Gardoš je najslađa kućica ovog blagdanskog razdoblja

Cafeteria Gardoš je najslađa kućica
ovog blagdanskog razdoblja

Cafeteria Gardoš jedna je od najslađih mjesta za posjetiti ovog blagdanskog razdoblja. Cafeteria Gardoš smjestila se u naselju Zemun u Beogradu, koje je inače poznato je po raznim ugostiteljskim objektima. Gardoš se nalazi u blizini šetališta uz obalu Dunava, a ime je dobio po brdu Gardoš koje je jedno od glavnih povijesnih znamenitosti grada Zemuna. Gardoš ima brojne posjetitelje cijele godine, cijela kućica uređena je u doista šarmantnom rustikalnom stilu, no za vrijeme blagdana pretvara se u prekrasnu božićnu čaroliju.

Veliki plišani medvjedići su jedna od glavnih atrakcija

Osim što je cijela kućica ukrašena u blagdanskom duhu, najveća atrakcija su veliki plišani medvjedići koji su postavljeni na prozore same kućice. Naime, veliki plišani medvjedići su duga tradicija Cafeterije Gardoš. Postavljeni su izričito za vrijeme blagdana, a upravo zbog svoje veličine mame brojne posjetitelje. Plišani medvjedići mame pozornost mnogih, a prošle godine za vrijeme najgore pandemije, Gardoš je bio primoran skinuti medvjediće zbog povećane količine posjetitelja. No, kako medvjedići nisu bili obješeni na prozore bili su donirani u humanitarne svrhe.

Ove godine se vraća čarolija božića i blagdana te su u Gardošu veliki plišani medvjedići ponovno zasjeli na okna prozora i spremni su za doček svih posjetitelja. Stoga, ako se ovih blagdana nađete u Zemunu, Cafeteria Gardoš je must have atrakcija koju morate posjetiti. Veliki plišani medvjedići i cijela božićna bajka čeka vas ispred kućice, a unutra se možete okrijepiti uz šalicu kave, cjeđenog soka te slanih i slatkih jela. Više informacija o ovoj šarmantnoj kućici možete pronaći na Instagram i Facebook profilu Cafeterije Gardoš.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori