Ruksak za sve vaše proljetne aktivnosti

Ruksak za sve vaše proljetne aktivnosti

Nije tajna da su aktivnosti u prirodi blagotvorne za naš um i tijelo. Pogotovo sada, kad nam se život već mjesecima sveo na mirovanje i život u zatvorenom.

Bez obzira volite li skijanje, planinarenje, šetnju ili neke druge aktivnosti u prirodi, važno je dobro se opremiti kako bi maksmimalno uživali i nesputano se kretali. Stoga, treba nam vrhunski ruksak! Predstavljamo GREGORY – novi brend na hrvatskom tržištu koji značajno obogaćuje ponudu sportskih ruksaka.

Gregory

Riječ je o brendu kojeg je 1977. godine osnovao Wayne Gregory u Salt Lake Cityju, u SAD-u. Strast za dizajniranjem ruksaka rezultirala je inovativnošću koja se odlikuje u maksimalnoj ugodi nošenja ovih ruksaka. Pri dizajniranju, posvećena je velika pažnja razlici oblika muškog i ženskog tijela, tako da se svaka linija ruksaka radi u obje varijante – i muškoj i ženskoj. Odabir ispravne veličine ruksaka kao i prilagođavanje tijelu važno je iz čitavog niza razloga. Omogućuje nam da se ugodno osjećamo i trošimo manje energije tijekom aktivnosti. 

Brojni planinari, vrhunski skijaši i snowboarderi diljem svijeta za Gregory ruksake imaju samo superlative.

Sjediniti se s njim, umjesto da nam bude teret!

Jednostavna filozofija dizajna dovela  je do  stvaranja najudobnijih i najpouzdanijih ruksaka na svijetu. Doživotna garancija dokaz je sigurnosti u odabiru materijala, te promišljanja u izradi svakog detalja. Gregory izrađuje ruksake koji traju doživotno. Stoga je bitno da proizvodi budu lako popravljivi. Proizvodi se  testiraju u laboratoriju, ali najbolji test su korisnici.  Cilj je da se ne mijenja proizvod, već eventualno zamijeni neki rezervni dio ukoliko je potrebno. I tako, zauvijek ostaje s nama.

Svakako treba naglasiti da Gregory ruksaci prolaze 40 strogih testova i kontrola što je zasigurno dokaz da neće iznevjeriti ni u kojem trenutku. 

Ekologija na prvom mjestu

Ekološki pristup je neupitan, apsolutno se podrazumijeva. U kompaniji su svjesni važnosti smanjenja stakleničkih plinova i CO2, stoga je to sastavni dio cijeloga procesa proizvodnje – od testiranja i razvoja prototipa do trenutka kad proizvod stigne u trgovinu.

Funkcionalnost usavršena do detalja

Gregory ruksaci su fokusirani na beskompromisnu funkcionalnost u vidu organiziranih pretinaca i razrađenih detalja. Naravno, radi se o vodonepropusnim materijalima, a ne smijemo zanemariti niti fantastične boje i oblike prilagođene svakoj osobi.   

GREGORY misija – ruksak kojem možemo vjerovati

Smisao Gregory filozofije je kreiranje najudobnijeg i najsigurnijeg ruksaka na svijetu. Traganje za najboljim performansama i kvalitetom dovela je brend do mjesta gdje je sada, a želja za traženjem najboljeg je trajan zadatak. To je putovanje koje traje i koje nema krajnju destinaciju. 

Cjelokupnu ponudu GREGORY ruksaka možete potražiti u Maras prodavaonici u Arena Centru ili na službenoj web stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori