Boka Kotorska dobila je impresivan hotel koji jedva čekamo posjetiti

Boka Kotorska dobila je impresivan hotel
koji jedva čekamo posjetiti

Savršeno mjesto za zaljubljenike u Boku Kotorsku i one koji će to tek postati je Huma Kotor Bay. Naime, hotel pruža autentično iskustvo s pet zvjezdica, a u srcu Dobrote spajaju se luksuzan i moderan smještaj, besprijekorna gastronomska ponuda i pješčana plaža. Novootvoreni Huma Kotor Bay hotel odiše arhitektonskim duhom stare Dobrote.

Svjetskim putnicima nudi 89 elegantno uređenih soba i apartmana, kao i 10 privatnih vila na samoj obali. Svaka soba predstavlja malo gnijezdo luksuza koje će svojim gostima pružiti priliku za odmor i inspiraciju kroz fantastičnu uslugu i magičan pogled na Boku Kotorsku. Deset ekskluzivnih vila nalaze se na par koraka od plaže i pružaju neometan pogled na more i zaljev. S privatnim baštama i savršeno dovoljno prostora za cijelu porodicu, vile pružaju najluksuznije iskustvo potpune privatnosti.

Huma Kotor Bay – gdje mitovi postaju stvarnost

Spoj nenadmašnog osjećaja udobnosti i privatnosti, kao i svih prednosti koje donosi vrhunska opremljenost i usluga hotela s pet zvjezdica – dva vanjska bazena, moderna Technogym teretana, konferencijska sala i fantastični Shanti Spa centar u čijem se prostoru nalazi i Kid’s Club, čine Huma hotel nepogrješivim izborom. Huma Kotor Bay, mjesto gdje mitovi postaju stvarnost, lako je dostupno i direktno s mora. Osim što se nalazi na plovnom putu vodećih svjetskih cruising kompanija, na samo 3 kilometra od luke Kotor, do hotela je moguće doploviti direktno. Plovila do 15 metara se privezuju na ponton, dok se iza linije kupališta nalaze 3 muringa za plovila dužine do 25 metara.

Dekadentno gastro iskustvo

Poseban užitak očekuje ljubitelje gastronomije koji vjeruju da se Mediteran može zaista doživjeti tek uz kušanje specijaliteta pripremljenih od svježih i autentičnih namirnica. Kulinarska tradicija, iskustvo i znanje spajaju se u dva hotelska restorana, kao i u art cuisine restoranu Mudra na čijem se čelu nalazi svjetski poznat chef Enzo Neri. Dan u Huma hotelu počinje doručkom i savršenom šalicom espressa u Breakfast Hall-u i nastavlja se osvježenjem u Virtu beach bar-u. U à la carte restoranu Tukán goste očekuju svježe pripremljeni, internacionalni specijaliteti koji, upareni s čašom odabranog vina, predstavljaju pravi mali praznik uživanja.

Restoran Mudra by Enzo Neri

Prvi art cuisine gastronomski doživljaj u Crnoj Gori, na samoj obali mora, ovog ljeta dočekuje prve goste. U restoranu Mudra vjerujemo da se umjetnost ne može objasniti, te da se umjetnost može samo iskusiti. Uživanje u hrani, u restoranu Mudra, predstavlja mnogo više. Predstavlja osjećanja, ljubav, prijateljstvo, avanture i upoznavanje s novim. Jela se baziraju na lokalnim sastojcima najvišeg kvaliteta, a svaki sastojak je pažljivo kombiniran na neobičan način u kuhinji-ateljeu šefa Enca Nerija. Prije serviranja, svako jelo se pretvara u jedinstveno i jestivo umjetničko djelo u kom treba uživati svim čulima.

Priča iza imena…

Ako vas je zaintrigiralo ime hotela, inspiracija dolazi od rajske ptice Huma. Živjela je u carstvu drevnih legendi, uvijek u letu visoko iznad planinskih vrhova a nikada na zemlji. Njeno kraljevstvo bile su nedostižne visine, daleko od očiju svijeta. Učiniti nešto nažao ovoj ptici, značilo je prokletstvo, a ukoliko biste bar na trenutak zapazili njenu sjenku u životu vas je čekala sreća i prosperitet. Huma hotel je zato zamišljen kao mjesto na kojem će udobno gnijezdo i mirnu luku naći svi svjetski putnici.

Foto: Huma Kotor Bay

Učitati još
Zatvori