Super vijest: otvorio se advent u Beču

Super vijest: otvorio se advent u Beču

Navikavamo se na život u neizvjesnim vremenima, kada je teško planirati gdje i kako ćemo provesti vikend, a pogotovo isplanirati putovanje.

Omiljena adventska destinacija mnogima je upravo Beč, koji je ove sezone najavio kako neće biti adventa, odnosno kako je otkazan zbog pandemije. Ipak, nakon 20 dana potpunog lockdowna, na ugodno iznenađenje svih nas Beč je jučer, 12. prosinca, djelomično otvorio adventsku sezonu!

Štandovi sa hranom za sada nude samo takeaway hrane i pića, a 20. prosinca očekuje se novo popuštanje mjera i otvaranje većeg broja lokacija.

Bečki božićni sajmovi otvoreni su za sve one koji su cjepljeni, kao i za one koji su preboljeli Covid. Planirano trajanje sajmova je do 23. prosinca. Nekolicina štandova nastaviti će s radom i do početka siječnja, no s obzirom na to da je sve promjenjivo i neizvjesno, preporučamo da prije putovanja još jednom provjerite službene stranice adventa u Beču.

Za sve one koji se još premišljaju oko posjeta Beču, reći ćemo samo kako je napadao snijeg, a prava božićna čarolija je na vrhuncu!

Potpuni lockdown i dalje je na snazi za sve koji nisu preboljeli Covid ili nisu cjepljeni.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori