Jedan od najljepših glamping kampova na Jadranu

Jedan od najljepših glamping
kampova na Jadranu

Prije tri godine na Jadranu je otvoren jedan od najljepših glamping kampova u Hrvatskoj – posvećen isključivo luksuznom obliku kampiranja, popularno zvanom glampingu. Ovaj se trend počeo širiti prije nekoliko godina kada su pojedinci željni dodira s prirodom, ali i kvalitetnog smještaja u kojem imaju sve što im je potrebno za svakodnevicu, pokrenuli prve glamurozne kampove.

Arena One 99 Glamping

Arena One 99 Glamping (bivši Arena Pomer Kamp), u malom mjestu Pomer kraj Pule, jedan je od najvećih glamping kampova u Hrvatskoj. Mjesto za opuštanje, odmaranje i uživanje u prirodi sa svim blagodatima modernog života, u luksuznom smještaju nudi bezbrižan odmor u okruženju netaknute prirode.

S osam različitih smještajnih jedinica, kućica Mini Lodge ili velikih šatora (za dvije do šest osoba), a sve samo nekoliko koraka od mora, predstavlja idealan odmor za parove i obitelji. Arena One 99 Glamping će vas oduševiti sa svojim moderno uređenim jedinicama, uključujući i atraktivne kućice na drvetu, kojima podižu kamping ponudu na novu razinu.

Osim smještajnih jedinica Arena One 99 Glamping opremljen je i brojnim sadržajima. Uz aktivnosti u moru, možete se opuštati u spa zoni ili prakticirati yogu na otvorenom. Za djecu je osiguran Kids club, a brojni barovi i restorani zaista će zaokružiti iskustvo ljetovanja.

Postoji li bolji način za provesti nezaboravan odmor nego li u opuštajućem prirodnom ambijentu, okruženom ljepotom Jadranskog mora? Više o ovom glamping kampu i rezervacijama doznajte na službenim stranicama.

Foto: Arena One 99 Glamping

Učitati još
Zatvori