Austrijski termalni resort stvoren za vaš sljedeći vikend izlet

Austrijski termalni resort stvoren za
vaš sljedeći vikend izlet

Svima nam je s vremena na vrijeme potreban onaj pravi odmor; potpuno opuštanje tijela, ali i pronalazak unutrašnjeg mira, vrijeme koje ćemo provesti posvećeni samo sebi. Bijeg od svakodnevnice i iscrpljenosti obavezama najbolje je vrijeme za posjet wellness i spa resortima koji će nas napuniti novom energijom i vratiti nam sjaj i elan. Umirujuće kupke i masaže, saune i tretmani, kao i brojne aktivnosti na otvorenom mogle bi biti baš ono što vam treba.

Aqua Dome hotel i terme

Aqua Dome hotel, smješten u Tirolu u Austriji, ujedinjuje šarm alpskih planina i suvremene arhitekture. Ističe se futurističkim svijetom sauni i bazena, sa svojih 12 unutarnjih i vanjskih bazena s grijanom vodom od 34-36 stupnjeva, poziva na dolazak u svako doba godine. Osim grijanih bazena tu su i termalne kupke na otvorenom te tri vanjska “plutajuća” bazena između kojih je smješten i osvijetljeni, stakleni stožac iz kojeg se pruža pogled na cijelu planinsku panoramu. Svaki plutajući bazen ima i svoju posebnost; udio soli u vodi od 5%, nježna podvodna glazba i svjetlosni efekti koji čine vašu kupku potpuno opuštajućom. Za napredne plivače tu je i sportski bazen od 25 metara s neutralnom vodom. Tu su i bazeni s masažom, a terme i sauna svakog su petka otvoreni do ponoći kako bi omogućili najčarobniji doživljaj kupanja na mjesečini.

Ovaj ultramoderan termalni resort s najimpresivnijom arhitekturom u Alpama uz veliku ponudu od 7 sauni, 12 bazena i kupelji ima i bogatu ponudu tretmana prilagođenih individualnim željama i potrebama; od klasičnih masaža cijelog tijela i masaža pojedinih dijelova tijela, do masaža u dvoje za parove. Ne izostaje ni velika fitness ponuda; tu su treninzi na otvorenom i na zatvorenom, grupni programi i individualni treninzi s kvalificiranim instruktorima, aqua gym, joga, biciklizam i vođene planinarske ture. Hotel ima preko 200 prostranih soba i apartmana napravljenih od prirodnih materijala i neutralnih boja za potpunu alpsko-modernu atmosferu i topao ugođaj. Aqua Dome ima i vrhunsku gastronomsku ponudu te nekoliko barova, uključujući i bar na bazenu.

Posebne zimske aktivnosti na otvorenom

U sklopu hotela organizirane su i razne aktivnosti prilagođene godišnjem dobu, pa je zimi tako u ponudi škola skijanja, posjet farmi alapaca, tradicionalne zimske vožnje kočijom, privatne skijaške ture, hiking po dubokom snijegu s iskusnim vodičem i posebnim cipelama za snijeg i let helikopterom iznad prirodnog rezervata.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori