Airbnb pretvara Louvre u vašu vlastitu palaču na jednu noć

Airbnb pretvara Louvre u vašu
vlastitu palaču na jednu noć

Airbnb se u najnovijem izdanju svojeg slavnog nagradnog natječaja udružio s Louvreom kako bi svojim gostima pružio neponovljivo iskustvo noćenja u piramidi ispod slavne piramide. Kako bi proslavili 30 godina slavnog djela arhitekta I. M. Peija oko kojeg su se lomila koplja, jedan će sretnik s pratnjom imati priliku spavati u vlastitoj piramidi, ali to neće biti sve – cijeli se muzej pretvara u njihovu privatnu palaču!

Vaš domaćin za ovu večer bit će Mona Lisa

Ispred Mona Lise instalirat će se dnevni boravak, večerat ćete pored kipa Venere Miloske, a u Napoleonovim odajama odslušati privatni koncert uz piće. A sve to nakon privatnog obilaska muzeja koji je obično rezeviran samo za zvijezde i predsjednike. Iskustvo će završiti spavanjem ispod zvijezda u piramidalnoj strukturi u koju se smješta vaš krevet, dok će buđenje zasladiti pravi francuski doručak.

Ako se sjećate spota Beyoncé i Jay Z-ja – APESH*T – onda znate kako bi večer mogla izgledati. Idealan je trenutak da se prijavite za ovo iskustvo na linku i da ju rekreirate. Sretni dobitnici provest će sveukupno tri noći u Parizu od 29. travnja do 1. svibnja, s time da će uz noćenje u Louvreu dobiti priliku iskušati i dodatni Airbnb smještaj u gradu.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori