Vježbajte s olimpijcem, naučite plesati ili otiđite na malo drugačiju virtualnu turu putem online doživljaja

Vježbajte s olimpijcem, naučite plesati ili otiđite na malo drugačiju virtualnu turu putem online doživljaja

Proteklih tjedana u našoj rubrici #OstajemDoma svakodnevno vam donosimo ideje i prijedloge vezane za zanimljive stvari kojima možete upotpuniti vrijeme u karanteni. Većina toga odnosi se na stvari koje možete raditi online poput raznih zanimljivih tečajeva, virtualnih obilazaka muzeja, nacionalnih parkova i svjetskih znamenitosti, kao i prijedloge odličnih filmova, serija i kazališnih predstava koje možete pogledati iz udobnosti svog doma.

Airbnb online doživljaji

Svoj doprinos cijeloj situaciji dao je i Airbnb koji je omogućio online doživljaje, jedinstvene aktivnosti u kojima se možemo okupiti s ljudima iz cijelog svijeta. Online doživljaji su interaktivni videosusreti uživo za manje grupe ljudi, a vode ih domaćini sa znanjem i iskustvom. Virtualna je to inačica Airbnb doživljaja uživo (Airbnb Experience) koji se inače odvijaju na određenoj destinaciji, međutim, kako trenutno ne možemo putovati, online doživljaji, koji se odvijaju putem platforme Zoom, sjajna su zamjena da naučite neke nove vještine, upoznate nove ljude iz svih krajeva svijeta i pritom se dobro zabavite.

U online doživljajima svatko će pronaći nešto za sebe. Možete meditirati sa stadom ovaca u Škotskoj, otići na malo drugačiju virtualnu turu po Parizu, naučiti sve što ste htjeli znati o pingvinima, s profesionalnom cheficom naučiti spravljati meksičke tacose, vježbati s olimpijcem, od portugalskog vinara naučiti sve što vas je ikad zanimalo o vinima, dok će vas španjolska plesačica podučiti osnovama flamenca. I to je samo dijelić onoga što vas čeka.

Poput doživljaja uživo, i ovdje možete provjetiti kalendar domaćina i rezervirati svoje mjesto jer su ona uglavnom ograničena na 10 ljudi, kako biste mogli što više komunicirati s domaćinom, ali i s ostalim virtualnim putnicima. Ako pak želite privatnu poduku, i to je moguće rezervirati. Online doživljaji se plaćaju, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Foto: Airbnb, Unsplash

Učitati još
Zatvori