Sada možete kuhati u društvu lokalaca i uživati u jelima na neobičnim lokacijama

Airbnb nudi doživljaje koji će oduševiti sve ljubitelje kuhanja. Sada imate priliku pripremati jela po tradicionalnim receptima u društvu lokalaca koji su majstori u tome.

Airbnb doživljaji za ljubitelje kuhanja nešto su poput poziva na obiteljsku večeru gdje god se zatekli, a ne morate čak ni rezervirati smještaj da biste mogli u njima sudjelovati. Kuhajte i objedujte s lokalcima koji se odnose prema vama kao prema članu obitelji. Svako jelo ima svoju priču, bilo da izrađujete domaće raviole po receptima talijanskih baka ili pripremate tradicionalni umak mole onako kako su ga spravljali drevni Asteci. Svi su doživljaji za ljubitelje kuhanja provjerene kvalitete i pružaju vam priliku da naučite neke autentične recepte i proširite znanja o određenoj kulturi.

Više od 3000 doživljaja

Domaćini će vam otkriti tajne manje poznatih kulinarskih tradicija s kojima se nećete susresti ni u jednom restoranu, a u hrani i jelima možete uživati na neobičnim lokacijama s jedistvenim ugođajem. Možete tako zajedno pripremati obrok kod kuće, kušati svježe pripremljenu domaću hranu na farmi ili večerati na plažama i u pećinama – u ponudi je više od 3000 doživljaja pa će svatko pronaći nešto za sebe.

Možete čak osvojiti stipendiju za školu kuhanja u Italiji. Naime, 100 amaterskih kuhara dobit će priliku usavršiti svoje obiteljske recepte na Sveučilištu gastronomskih znanosti koje je osnovala organizacija Slow Food u Pollenzu u Italiji. Više o svemu doznajte ovdje.

Više o Airbnb doživljajima za ljubitelje kuhanja doznajte ovdje.

Foto: Airbnb

0