Božićna bajka za male i velike nadomak Zagreba: Advent u Samoboru sprema brojna iznenađenja
Božićna bajka za male i velike nadomak Zagreba: Advent u Samoboru sprema brojna iznenađenja

Božićna bajka za male i velike nadomak Zagreba: Advent u Samoboru sprema brojna iznenađenja

Želite uživati u čarolji blagdana, a ne stignete na veliko putovanje? Nadomak Zagreba, u šarmantnom Samoboru, sprema se advent na kojem ćete se osjećati poput zvijezde nekog romantičnog filma!

Advent u Samoboru prošle je godine bio jedan od najposjećenijih i najveselijih pa i od novog ne očekujte ništa manje. Smisleno je koncipiran i povezan, ništa nije dislocirano što vam daje priliku da ležerno uživate u sadržaju i cjelovitom pogledu na Advent dok slušate koncerte na otvorenom, kližete i pijete omiljeno piće.

 

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, a dan kasnije nastupa klapa Dišpet.

” Spektakularan program za cijelu obitelj očekuje vas na pop up klizalištu koje je ove godine još veće. Nakon službenog otvorenja ovog vikenda, svakim danom u prosincu Samobor će biti sve življi i šareniji. Očekuje vas raznolik i bogat program, a moći ćete uživati i u koncertima grupe Pavel, Vesne Pisarović, Jacquesa Houdeka, Domenike i mnogih drugih. Za djecu smo pripremili program na ledu i posebnu vožnju najmanjim vlakom kojim upravlja ni manje ni više nego Djed Božićnjak. Tradicionalno imamo i doček Nove godine u podne što naši posjetitelji ne propuštaju jer je to najbolje zagrijavanje za ono što slijedi u ponoć.“- poručila je direktorica TZ Samobora Ivana Kokot.

 

Od Trga kralja Tomislava do trga Matice Hrvatske pa sve do pop up klizališta put će vam obasjavati božićne lampice i bezbroj raskošnih ukrasa te sjajnih niti koje simboliziraju povezanost među ljudima.

 

Svaki photo point i adventski detalji posebni su sami za sebe, a zajedno čine veličanstvenu cjelinu koja će vam uljepšati duge prosinačke večeri.

Gradonačelnica Petra Škrobot vjeruje da će Samobor i ove godine biti prepoznat kao ugodna destinacija za slavljeničke dane te svima šalje pozivnicu: “Provedite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima u intimnoj atmosferi grada Samobora koji poput pravog adventskog kalendara nudi bezbroj iznenađenja.”

Detaljan program potražite na www.samobor.hr

Foto: Edin Tuzlak

Učitati još
Zatvori