Ovaj “adults only” hotel na Rabu izgleda odlično

Ovaj “adults only” hotel
na Rabu izgleda odlično

imperial-hotel-rab-7

Nova sezona na Jadranu donosi i nekoliko novih hotela čije se otvorenje s nestrpljenjem iščekuje. Neki se grade iz temelja, poput rovinjskog hotela Park, a neki dobivaju novi, ekskluzivniji izgled i namjenu. Među njima našao se Grand Hotel Imperial na Rabu, član Valamar grupacije, koji je za ljeto 2018. dobio makeover i postao hotel samo za odrasle.

imperial-hotel-rab-3

Grand Hotel Imperial

Trendovi nameću specijalizaciju hotela i okretanje mikro skupinama turista, pa kako se sad mnogi klasificiraju kao obiteljske destinacije, tako se pojavila i potreba za hotelima u kojima će gosti biti zaštićeni buke i šušura koju sa sobom nosi odmor s djecom. Adults only hoteli svoju ponudu baziraju na maksimalnom uživanju i hedonizmu te zabavnim sadržajima za odrasle, poput bogatog večernjeg programa. S obzirom da je Rab sve poželjnija destinacija na Jadranu, tako se i ovaj hotel čini kao savršeno mjesto za odmor.

imperial-hotel-rab-4

Hotel Valamar Imperial nalazi se na 5 minuta hoda od plaže i centra Raba. U okviru hotela pogledom na povijesnu rapsku jezgru na raspolaganju su bazeni, spa centar, 2 restorana i bar. Sve su sobe renovirane i spremno će dočekati goste u novoj sezoni.

imperial-hotel-rab-1

Istražite Rab…

Ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.

Od 2018. godine Valamar Imperial Hotel blista novim sjajem, a vas očekuju moderno uređene dvokrevetne sobe, premium restoran i mnogi drugi poboljšani sadržaji.

imperial-hotel-rab-8

Nakon bogatog buffet doručka, opustite se na ležaljci kraj vanjskog bazena ili u mediteranskom ambijentu wellness centra. Volite li biti aktivni, krenite na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama. Sunčajte se na atraktivnim rapskim plažama, a navečer kušajte vrhunska vina sljubljena s najfinijim lokalnim jelima u à la carte restoranu i wine baru Veritas ili isprobajte neki od brojnih koktela u novom Sapphire Gin baru.

Sve o rezervacijama doznajte na službenoj stranici hotela.

imperial-hotel-rab-9 imperial-hotel-rab-10

Foto: Valamar

Učitati još
Zatvori