Donosimo 4 super ideje za kratka putovanja između Božića i Nove godine

Donosimo 4 super ideje za kratka putovanja
između Božića i Nove godine

Sanjkanje u Gorskom kotaru

Gorski kotar nudi brojne mogućnosti za uživanje na snijegu. Sanjkanje, skijanje ili samo uživanje u snježnim radostima i šetnjama na svježem zraku, zagarantiran je zabavan odmor za cijelu obitelj.

Neke od najljepših lokacija za sanjkanje su Platak, Begovo Razdolje, Ravna Gora, Delnice i Mrkopalj, dok su skijaške destinacije Platak i Mrkopalj.

Skijanje u inozemstvu

Čak ako ove godine i ne uspijemo izdvojiti 7 dana za putovanje, ne želimo se odreći skijanja u Italiji, Austriji, Sloveniji, Francuskoj ili Švicarskoj. Planine, snijeg, svjež zrak i skije na nogama.. zima tek sada može početi!

Iskoristite nekoliko dana između Božića i Nove Godine, ili barem produženi vikend kako biste se zaletili do neke od susjednih zemalja na pravu skijašku avanturu. Možda je ovo prava prilika da se priključite tečaju snowboardanja.

Spa u Opatiji

Opatija je prekrasan miran gradić savršen za bijeg iz velikih gužvi i post-blagdanskog stresa. Osim što će šetnja na svježem zraku uz more goditi svakome, Opatija je popularno odredište za sve koji žele opuštanje u vrhunskim spa centrima. Masaže tijela i lica, opuštanje u turskoj ili finskoj sauni, relaksacija u bazenima s jacuzzijem ili solna kupelj.. opcija je mnogo, a na vama je da odaberite što će za vas biti savršen odmor za tijelo i dušu.

Romantičan vikend na Plitvičkim jezerima

Provesti par dana s voljenom osobom u prekrasnoj, ostakljenoj kućici na drvetu, okružen krošnjama borova i snježnim pokrivačem, zvuči kao odmor iz snova. Plitvice Holiday Resort također nude i smještaj u preslatkim, luksuznim kućicama jedinstvenog dizajna smještenim uz jezero. Novi način odmora, glamping, koji predstavlja fuziju kampiranja i glamuroznog odmora, nudi otkrivanje atraktivnih destinacija na potpuno drugačiji način – tako da postanete jedno s prirodom, ali bez odricanja svoj komfora.

Ovo je savršena prilika za opuštanje, snježne radosti i povezivanje s prirodom, ali i malo romantike!

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori