I ove zime puštamo lampione u Zagrebu

I ove zime puštamo lampione u Zagrebu

Lampioni u Zagrebu

Blagdani su doslovno iza ugla i jedva čekamo da cijeli grad zablista u tom magičnom ruhu. Samo što se nisu upalile lampice na Zrinjevcu, zasvijetlila ukrasna rasvjeta u centru grada Zagreba i omiljene pjesme zavladale svim radijskim postajama. Uz sve ono što nas već tradicionalno očkuje svake godine u prosincu, puštanje lampiona je jedan od tih događaja.

Lampioni dobrih želja

Ove zime na Sveučilišnoj livadi, 16. prosinca od 17 sati, puštat će se lampioni i to za plemeniti cilj. Naime, sa svakim puštenim lampionom sudjelovat ćete u humanitarnom prikupljanju sredstava za rad Hrvatske udruge za bolesti štitnjače. Lampioni će se preuzimati od 17 do 18 i 30 sati, a puštati će se od 19 sati. Cilj je kao i prethodnih godina ukrasiti nebo iznad Zagreba i istovremeno napraviti veliko humanitarno djelo, pružiti potporu Hrvatskoj udruzi za bolesti štitnjače u njihovom radu i potpori oboljelima.

Ovaj čaroban događaj samo će biti još veći, bolji i značajniji (posebno u blagdansko razdoblje!) s ovom plemenitom i humanom gestom.

Lampioni u Zagrebu

Foto: Lice grada

Učitati još
Zatvori