Purina u suradnji s Pet centrom predstavila revolucionarni dodatak prehrani za mačke
Purina u suradnji s Pet centrom predstavila revolucionarni dodatak prehrani za mačke

Purina u suradnji s Pet centrom predstavila revolucionarni dodatak prehrani za mačke

U srijedu je u Z Centru Purina, globalni pionir u inovacijama prehrane za kućne ljubimce, u suradnji s Pet centrom, najpoznatijom trgovinom za kućne ljubimce okupila poznate ljubitelje mačaka na lansiranju novog proizvoda –  PURINA® PRO PLAN® Hydra Care dodatka prehrani za hidrataciju mačaka. Ovaj je proizvod prvi put na hrvatskom tržištu,  u Pet centar trgovinama. Posjetitelji su imali priliku iz prve ruke čuti kratko predavanje o zdravlju mačaka i pravilnom korištenju PURINA® PRO PLAN® Hydra Care dodatka prehrani.

Radi se o revolucionarnom proizvodu osmišljenom kako bi povećao unos tekućine kod mačaka, što je ključno za održavanje zdravlja bubrega i optimalne funkcije urinarnog trakta. PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ posebno je formuliran kako bi odgovorio na potrebe mačaka koje ne konzumiraju dovoljno vode, čime se smanjuje rizik od urinarnih problema.

Purina HydraCare_5

Povećan unos vode za zdravije mačke

Mačke su poznate po tome da piju manje vode od pasa, što može dovesti do problema s mokraćnim sustavom. PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ je dodatak prehrani bogat tekućinom, osmišljen da poveća dnevni unos vode kod mačaka. Proizvod dolazi u obliku ukusne, mekane želatinozne formulacije koja je privlačna za mačke i jednostavna za konzumaciju.

Jedan od ključnih aspekata Hydra Care™ je i njegova visoka palatabilnost. Mačke su često izbirljive kada je hrana u pitanju, ali zahvaljujući izvrsnom okusu, ovaj dodatak prehrani lako će postati omiljeni dio njihove dnevne rutine. Osim toga, PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ je jednostavan za upotrebu. Može se koristiti svakodnevno kao dodatak prehrani ili kao snack po potrebi.

Purina HydraCare_17
Purina HydraCare_10

Zdravstvena prednost

Istraživanja koja je provela Purina pokazala su da mačke koje konzumiraju nutritivno obogaćenu vodu, poput Hydra Care™, izlučuju značajno veći volumen urina. Konkretno, mačke koje su pile Hydra Care™ izlučivale su 48% veći volumen urina u usporedbi s mačkama koje su pile običnu vodu. Ovaj povećani unos tekućine pomaže u razrjeđivanju urina, smanjujući rizik od razvoja bolesti donjeg urinarnog trakta (LUTD).

Purina HydraCare_6

Poboljšanje kvalitete života

Redovita upotreba PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ dodatka prehrani može značajno poboljšati kvalitetu života mačaka. Povećan unos tekućine pomaže u održavanju zdravlja bubrega, smanjuje rizik od formiranja mokraćnih kamenaca i drugih problema s urinarnim traktom. 

Više informacija o Purina PRO PLAN® nalazi se na webu.

Purina HydraCare_8
Purina HydraCare_7

Foto: PR

Učitati još
Zatvori