Pull & Bear i Bershka maskice za mobitel za novu sezonu

Pull & Bear i Bershka maskice za
mobitel za novu sezonu

maskice za mobitel

Nove maskice za mobitel

Iako maskice na vašem najdražem gadgetu sigurno mijenjate i češće, nova sezona i nove kolekcije idealna su prilika da zavirite u izloge trgovina u potrazi za drugačijim lookom. Maska za mobitel je poput modnog dodatka postala produžetak vaše osobnosti i još jedno područje koje ne može zaobići trendove.

Boho mandale i hvatači snova na prozirnoj pozadini te uzorak mramora već su prošle godine bili apsolutni hit tako da ih možete nabaviti i sada. Velike gumene maske s veselim motivima ili poznatim likovima iz crtića možda su malo nezgrapne ali svakako upečatljive. A za minimaliste su tu prozirne gumene maske kojima se samo rub ističe u nekoj drugoj boji. Sveprisutne šljokice i cvijeće neće nikad zastarjeti stoga su se našle u ponudi i u jesenskoj sezoni.

maske-za-mobitel-2

Čak i ako nemate običaj ispuštati mobitel iz ruku (a realno, kome barem jednom nije pao na pod) maskice su super ideja za razigraniju svakodnevicu. U nastavku donosimo aktualni izbor maskica iz Pull & Beara i Bershke koje možete kupiti odmah.

Pull & Bear

maske-za-mobitel-pull-and-bear-6 maske-za-mobitel-pull-and-bear-5 maske-za-mobitel-pull-and-bear-4 maske-za-mobitel-pull-and-bear-3 maske-za-mobitel-pull-and-bear-2 maske-za-mobitel-pull-and-bear-1

Bershka

maske-za-mobitel-bershka maske-za-mobitel-bershka-4 maske-za-mobitel-bershka-3 maske-za-mobitel-bershka-2 maske-za-mobitel-bershka-5

Foto: Pull & Bear, Bershka

Učitati još
Zatvori