Prvi whisky sajam u Zagrebu

Zagrebački Hypo Event Centar će u petak i subotu, 13. i 14. ožujka biti domaćin prvog regionalnog Whisky Sajma. Ljubitelji whiskyja moći će poslušati edukativna predavanja te okrugle stolove koji će se baviti zanimljivim činjenicama o ovom piću koje je popularno i među hrvatskim korisnicima, unatoč tome što se u Hrvatskoj gotovo i ne proizvodi.

whisky

Bit će moguće i saznati više na zatvorenim radionicama koje će se detaljnije baviti poviješću, tradicijom i kulturom ispijanja whiskyja. Uz proizvođače i uvoznike whiskyja bit će prisutni i proizvođači čokolade, meda i sira, a posjetitelji će moći odabrati nešto iz bogate ponude restorana Spoon, koja će biti prilagođena duhu whisky sajma. 13. ožujka goste će svojim irskim ritmom rasplesati Belfast Food.

whisky

Cijena dnevne ulaznice je već od 50 kuna, a uključuje whisky čašu za degustaciju. Svi zainteresirani moći će i isprobati razne whiskyje uz prethodnu kupnju kupona za konzumaciju po cijeni od 10 kuna.

Dnevne ulaznice moći će se nabaviti na ulazu na sajam u dane održavanja po cijeni od 50,00 kuna, a u petak, 13. ožujka vrijedit će i za večernji koncert Belfast Fooda. VIP ulaznice od 230,00 kn uključuju rezervaciju stola, dvodnevnu ulaznicu za sajam i koncert, 3 whisky degustacije i konzumaciju “whisky menija” restorana Spoon.

whisky

Upiti za ulaznice mogu se uputiti već sada na e-mail organizatora sajma, agencije Mozaik Grupa, info@mozaik-grupa.hr.

Foto: Facebook

0