Prvi rođendan zagrebačkog dućana LuLu Couture

Prvi rođendan zagrebačkog
dućana LuLu Couture

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Modni brend LuLu Couture osnovan je 2011. godine s jasnom vizijom od samog početka – ženama ponuditi svakodnevne, udobne odjevne komade koji će izraziti njihov stil i stav. Vidljivo je da ta vizija postaje stvarnost, s obzirom na sve veću popularnost koju ovaj brend postiže na domaćem tržištu. Danas su LuLu Couture kolekcije svim pravim fashionisticama dostupne online na www.lulucouture.eu te u dućanu u Gundulićevoj ulici 3, otvorenom prije točno godinu dana.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Na ovu lijepu godišnjicu otvorenja, dizajnerica Martina Tutić organizirala je rođendanski domjenak, na kojoj su se sve okupljene ljubiteljice mode mogle opustiti uz kanapei i šampanjac, a glavna zvijezda večeri bila je Martinina mini zimska kolekcija koja je te večeri po prvi put predstavljena. Kolekcija se sastoji od profinjenih, prozračnih haljina koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim oversized pletivom. Za posebne prilike tu su dugačke, svilene haljine s remenjem u struku, a za svakodnevne udobne vunene veste, lepršave kratke suknjice i ženstvene dolčevita haljine kao stvorene za nadolazeće hladne dane.

Martina Tutić

Martina Tutić

13-LuLu-Couture

Poznati na LuLu Couture rođendanu

Svojim dolaskom, rođendan zagrebačkog dućana proslavile su i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumice Tamara Garbajs, Marijana Mikulić i Petra Kurtela, blogerica Isabella Rakonić, arhitektica Nina Mia Čikeš i Iva Jurčić koje su, posebno za ovu priliku, nosile predivne komade nove kolekcije.

Tamara Garbajs i Jasmina Bagarić

Tamara Garbajs i Jasmina Bagarić

Kako su iznimna nosivost i udobnost, ali i beskompromisna elegancija dio potpisa svih kolekcija ove dizajnerice, ne sumnjamo da će predstavljena mini kolekcija zasigurno postati idealan poklon za Božić svim samosvjesnim ženama koje cijene domaće dizajnere svjetske klase. Pritom će ih razveseliti vijest kako je, prigodno rođendanskom slavlju, ovaj vikend kolekcija snižena za 10%, kako online, tako i u dućanu.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Iva Jurčić

Iva Jurčić

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Tamara Garbajs

Tamara Garbajs

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Marijana Mikulić

Marijana Mikulić

LuLu Couture

LuLu Couture

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori