Prvi dan sajma Zagreb Winter FairYtale

Prvi dan sajma Zagreb Winter FairYtale

Zvijezde večeri Dino Galvagno i James Bond djevojke

Prvog dana održavanja sajam FairYtale pokazao je svoj karakter. Smjelo nazvan najboljim indoor događanjem tijekom zagrebačkog Adventa, već prvi dan prštao je od zabave. Gosti su imali priliku pogledati Holiday Limited Edition kolekciju modnog brenda Duchess, koji je poznati proizvođač plovila Frauscher izabrao za svog partnera. Za dobru atmosferu pobrinuli su se dečki iz Scifidelity Orchestra uključujući i unplugged izvedbe božićnih hitova.

Točka na ‘i’ prvog dana sajma bila je kulinarska rapsodija koju je za ovu prigodu pripremio poznati hrvatski chef Dino Galvagno. Gastro bajku večeras nastavlja chef Saša Pribičević iz restorana Matsunoki (Hotel Bellevue, Mali Lošinj. Vrhunac večeri je modna revija slovenske modne senzacije Matea Benedetti koja se po prvi put predstavlja hrvatskoj publici. Svoje modele predstavlja i Boris Pavlin, a za mušku modu pobrinuo se Boutique Absolute. Za glazbeni dio programa pobrinut će se poznati slovenski jazz trombonist i producent Žiga Murko.

U petak, 07. prosinca Zagrebu će se predstaviti najbolja svjetska chefica Ana Roš, gošća iz Slovenije koja priprema spektakularnu večeru od pet slijedova.

Učitati još
Zatvori