Ultimativna ljetna igra koja uključuje prosecco

Prosecco Pong

Popularna igra američkih studenata dobila je ovog ljeta ženstvenije izdanje. Beer pong je neizostavan dio američke koledž kulture, puno puta uvršten u različite filmove gdje ste ga morali zamijetiti, a zapravo se radi o igri tematski baziranoj na ping pongu uz dodatak alkohola.

Kako je nastao beer pong?

Nastala je 1960-ih, ali se kroz godine razvijala do forme koju ima danas. Dva tima od uglavnom dva člana pozicioniraju se svaki s duže strane stola. Na krajevima stola nalazi se 6-10 plastičnih čaša piva formiranih u trokut. Svaka ekipa ping pong lopticom pokušava pogoditi protivnikove čaše, a ako loptica upadne u čašu protivnici moraju isprazniti njen sadržaj i ukloniti je sa stola. Prva ekipa koja eliminira sve protivnikove čaše sa stola je i pobjednik.

Prosecco Pong

Prosecco Pong za ljeto 2017.

Brend koji se specijalizira za party opremu, Talking Tables, za ovo je ljeto osmislio ultimativnu varijantu popularne igre. Prosecco Pong oduševit će sve ljubitelje finog pića – set se sastoji od 12 plastičnih čaša i loptica, sve što vam treba je pjenušavo piće. Koje ne mora nužno biti ni prosecco, birajte pjenušac, rosé ili ljetne koktele.

I što je najbolje, Talking Tables dostavlja u Hrvatsku! Budući da nam je kombi iz kojeg se toči prosecco ipak izvan dohvata, Prosecco Pong možete isprobati već ovog ljeta.

Prosecco Pong

Foto: Talking Tables

0