Profumo di Rovigno: miris Rovinja u bočici

U glavnoj rovinjskoj ulici Careri, na broju 45, smjestilo se pravo mirisno carstvo – mala parfumerija Profumo di Rovigno u kojoj možete pronaći mirise posvećene Rovinju, njegovoj ljepoti i atmosferi.

profumo1

Bračni par Salvi otvorio je parfumeriju sa željom da svome gradu posvete parfem i da svima koji dođu u posjet daju mogućnost da sa sobom ponesu više od samo fotografija, snimki i uspomena.

profumo5

Tako se u simpatičnoj parfumeriji mogu pronaći ženski parfem koji odiše pravim ljetnim voćnim i cvjetnim notama – žutom breskvom, bergamotom, narcisom, đurđicom, jorgovanom itd., a muška verzija je svježa, citrusna s notama limuna, ulja lista gorke naranče, lavande, pačulija i drugih. Posebna pažnja posvećena je mješavinama kako bi nastavile stvarati sjećanja jer svi znamo koliko miris igra važnu ulogu u uspomenama.

profumo3

Osim parfema za nju i njega, u ugodno uređenom prostoru u ponudi su i drugi mirisi za tijelo, gel za tuširanje, sapuni te losion za hidrataciju, ali i mirisi za dom u vidu svjećica, mirisnih jastučića, mirisa za tkanine i raspršivača koji svi dolaze u drugačijim i originalnim notama inspiriranim Rovinjem. Idealan suvenir za dugo sjećanje na ljeto provedeno u ovom istarskom gradu, zar ne?

profumo6

profumo2

profumo4

Foto: Profumo di Rovigno Facebook

0