Uskoro na Netflixu: Izašao je prvi teaser za dokumentarac o Meghan i Harryju
Uskoro na Netflixu: Izašao je prvi teaser za dokumentarac o Meghan i Harryju

Uskoro na Netflixu: Izašao je prvi teaser za
dokumentarac o Meghan i Harryju

 Serija o Meghan i Harryju dobila je prvi službeni teaser

Dugo iščekivana serija o ljubavi i dramama koje prate princa Harryja i Meghan Markle uskoro će se početi prikazivati na Netflixu, a prvi teaser, nabijen emocijama, uzburkao je javnost.

Dok se Buckinghamska palača bori sa skandalom vezanim uz rasističke izjave, Meghan i Harry izbacili su teaser u trajanju od minute i 12 sekundi u kojem se isprepliću romansa, veselje i tuga.

Intiman pogled u život slavnog para

Stilski dorađen crno-bijeli trailer prikazuje fotografije Meghan Markle u suzama, scene vezane uz njihov život s britanskom kraljevskom obitelji te zaigrano poziranje za privatne fotografije para koji pokušava biti shvaćen od strane javnosti.

“Zašto ste htjeli snimiti ovaj dokumentarac?” pitanje je koje se na samom početku teasera postavlja, a na koje Harry odgovara: “Zato što nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata”.

Kad ćemo moći pogledati dokumentarac “Meghan i Harry”

Premda je dokumentarac originalno bio najavljen za početak 2023. godine, čini se da ćemo u intimu Meghana i Harry zaviriti prije ovog Božića. Naime, britanski tabloidi izvjestili su da bi se ovaj naslov na Netflixu mogao naći kroz tjedan dana, točnije 08.12.2022.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori