Princ Harry i Meghan Markle poslali najslađu čestitku ovog Božića

The Queen’s Commonwealth Trust‏

Netom prije Badnjaka, stigla je i najslađa kraljevska čestitka, a potpisuju je princ Harry, Meghan Markle i zvijezda ovogodišnje čestitke, maleni Archie. Na Twitteru je sasvim neočekivano osvanula božićna poruka vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a mnogi ovaj potez nazivaju iznenadnim. Naime, princ Harry i Meghan Markle trenutačno se nalaze na malom “predahu” od kraljevskih dužnosti, a tijekom tog odmora, poduzete su velike mjere sigurnosti kojima štite vlastitu privatnost pa se božićna čestitka nije očekivala.

Čestitka, u kojoj svim obiteljima žele sretan Božić, je osvanula na Twitter profilu The Queen’s Commonwealth Trust‏, a uz nju napisali:

Samo smo s vama željeli podijeliti najslađu fotografiju naših predsjednika i dopredsjednika, vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Sretan Božić!

Kraljevska humanitarna organizacija, koja podržava mlade u želji da promjene svijet na bolje, proglasila je Harryja i Meghan predsjednikom i dopredsjednicom svoje udruge, a danas su podijelili predivnu crno-bijelu čestitku na kojoj je maleni Archie uistinu glavna zvijezda. Na fotografiji, Meghan nosi jednostavan, ali chic džemper, dok princ Harry pozira u ležernoj bijeloj košulji, a za fotografiju je zaslužna glumica i fotografkinja Janina Gavankar, inače Meghanina prijateljica.

Ovog Božića, kraljevska se obitelj odlučila za digitalnu čestitku jer je eco-friendly.

Foto: Twitter

0