Trenutno najpopularniji par prvi puta u javnosti nakon vjenčanja

Trenutno najpopularniji par prvi puta u
javnosti nakon vjenčanja

Tri dana nakon kraljevskog vjenčanja koje nas je okupiralo cijelog vikenda, princ Harry i Meghan Markle, sada Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa, prvi puta su se pojavili na zajedničkoj dužnosti i opet oči javnosti privukli na sebe. Vrtnom zabavom ispred Buckinghamske palače obilježen je 70. rođendan princa Charlesa, a novopečeni bračni par koji uživa simpatije cijelog svijeta bio je u središtu proslave s Charlesom i Camillom.

Princ Harry i Meghan Markle na prvoj službenoj dužnosti

Ozbiljan Harryjev pozdravni govor tokom manifestacije nakratko je prekinula pčela koja je princa omela i nasmijala sve prisutne, uključujući i Meghan. Simpatičan moment između pripadnika kraljevske obitelji zabilježili su svi fotoaparati, zbog čega je inače uniformirana prigoda dobila malo lakši ton.

Iako je još na dan vjenčanja bilo poznato kako mladi par ne odlazi odmah na medeni mjesec, već će ostati u Velikoj Britaniji izvršiti službene dužnosti, svejedno su svi pogledi bili uprti u njih. Vojvotkinja od Sussexa je za prve korake s novom titulom odabrala kremastu haljinu brenda Goat i šešir majstora Philipa Treacyja. Look su zaokružile nude salonke, zaglađena punđa na stranu, minimalan make up i jednostavne dijamantne naušnice u obliku ruže.

Haljina koja je dosezala ispod koljena i prozirne najlonke pokazatelj su da Meghan svoju kraljevsku ulogu shvaća ozbiljno te da ne planira odstupati od protokola u javnim istupima.

Foto: Guliver Image/Getty Images

Učitati još
Zatvori