Kako preživjeti siječanj?

Kako preživjeti siječanj?

journal blog

Navikli smo da je siječanj spor mjesec koji nas zatvara u domove. Navala detoks članaka, savjeta za ovu godinu, bolju organizaciju i velike promjene. Možete slobodno stati sa svime navedenim jer zapravo ništa ne morate – osim biti ok. Zamislite da nema neke velike politike, još većih planova i bolje 2017. Ako smo svjesni sebe, znamo i sami što nam najviše odgovara, gdje se mijenjati i zašto. Zato uzmite od informacija ono što vas zanima, dozirajte sve i najvažnije – uzmite dio dana za sebe. Mi smo vam danas izdvojili nekoliko dobrih ideja za polagani i zabavan siječanj. Slijede u nastavku:

Jeste li stvarno isprobali Hygge?

Hygge

@han_house

Znamo da je popularno, znamo da vjerojatno već sve znate napamet, no jeste li zaista isprobali ovaj danski trend o kojem svi danas pišu? Kažu da će ga uskoro naslijediti Šveđani – stilom života koji nazivaju lagom. Lagom je način života koji će se pokazati savršenim rješenjem da naš život i dom ispuni stvarima koje su nam stvarno potrebne naspram nagomilavanja nepotrebnih koje će nam prije ili kasnije postati izvorom tjeskobe. Samo ako vas zanima, više možete pronaći u članku Švedski trend koji će naslijediti Hygge.

Neka nova rekreacija – recimo boks

Reebok

Reebok

Boks je u zadnje vrijeme postao jedan od najpopularnijih fitness treninga na svijetu, što nije ni čudno budući da je izuzetno težak i zahtjevan, a ujedno i zabavan. Jednako privlačan ostaje i u 2017. Želite se zaista riješiti negativne energije? Prestanite čitati članke o tome kako to učiniti – pokrenite se, upišite nešto novo i znojite se. Ako ste ikad razmišljali o boksu, sve detalje možete saznati u temi Zašto trenirati boks u 2017.

Obećajemo – ovo je jednostavno

Detoks napitak

Sastojci za detoks napitak

Siječanjska jutra nisu laka, temperature su uopće odbojne za izlazak i želimo puno odmarati nakon veselog prosinca. No, ako posjetite blog naše Edite Šimić, obećajemo da vas očekuju jednostavne stvari, recepti za svaki dan i još bolja jutra. Jedan od najposjećenijih članaka u posljednje vrijeme na Journalu bio je Editin prijedlog za detoks napitak s mlijekom. Pronađite ga na blogu Gastro. Slobodno ispustite koji sastojak ako ga nemate kod kuće, popijte napitak u pidžami dok nanosite maskaru i budite dobre volje iako ga ne stignete napraviti tog jutra.

Ne možemo preskočiti shopping…

traperice-snizenje-2017-1

Ok, ne morate krenuti u pohod po dućanima. Obavite sniženja ove zime nježno i pametno. Posjetite omiljene online destinacije, pametno odaberite recimo tri ključna odjevna komada, ona tri koja ne nosite izbacite iz ormara ili podijelite – garantiramo da ćete se odmah osjećati bolje. Donosimo vam izbor online sniženja u članku o najboljima.

Svi mijenjaju frizuru – zašto ne biste i vi

Blunt cut frizura

@thefashioncitizen

S obzirom na gužve u frizerskim salonima, možda ćete se morati malo strpiti da dođete na red, ali dobar je osjećaj napraviti  malu promjenu početkom godine. Kada govorimo o trendovima, u 2017. se na scenu vraća ravan rez. Ovaj stil možete kombinirati uz šiške ili ne. Dužinu također odredite same, kako god želite. O ovom beauty trendu pisali smo prije nekoliko dana, više saznajte u članku Povratak šišanja na ravno.

I ovdje ćemo spomenuti La La Land

lala

Jedna glazbena priča, u maniri mjuzikla zlatnog doba Hollywooda gdje se Emma Stone trudi uspjeti kao glumica, a Ryan Gosling  gradi karijeru jazz glazbenika. Njihova priča o ljubavi, životu i karijeri u Los Angelesu praćena je odličnim glazbenim brojevima, plesnim scenama, idiličnom scenografijom i kemijom između poznatih glumaca. Ako već niste, izdvojite vrijeme za film koji je osvojio 7 Zlatnih globusa, a vjerojatno će i zlatni kipić. La La Land je sanjiv, veseo i pozitivan način za provesti siječanjsku večer.

Učitati još
Zatvori