Ukrasite stol ovim originalnim priborom za jelo

cutlery 4

Svako pažljivo servirano jelo s raznim dekoracijama pokazuje tu dodatnu pažnju koja se pridaje ne samo jelu i uživanju u raznim divnim okusima, već i onu zbog koje se gosti raznih svečanosti te ‘običnih’ obiteljskih ručkova i večera osjećaju posebnije i na najbolji mogući način ugošćeno.

cutlery 2

cutlery 1

Svatko voli kada mu se pridaje pažnja. A malim, decentnim i osobnim stvarima ta pridana pažnja može imati još efektniji učinak. Sljedeći put kada ćete servirati obiteljski ručak, ili slaviti nečiji rođendan, ukrasite taj događaj s jednom od tih ‘malih stvari’ – priborom za jelo. Brend ‘The Cutlery Commission’ donosi iznimno maštovit i originalan srebrni pribor za jelo koji nosi razne poruke.

cutlery 6

cutlery 3

Utisnute razne duhovite, inspirativne i motivacijske poruke na iznimno nenametljiv način učinit će druženje za stolom još posebnijim. Iza ove ideje stoji kreativka Katie Dobson koja je počela s jednom porukom – ‘hey sugar’ na unutrašnju stranu žlice što je instant postalo pravi hit.

cutlery 7

cutlery 8

Nastavila je s raznim drugim porukama, prvo obitelji i prijateljima, dok nije pokrenula cijelu proizvodnju setova ‘za nju’, ‘za njega’, za vjenčanja, razne prigode… Koji god događaj vam padne na pamet – ona ima set koji će ga svojim porukama podići na jednu novu razinu.

cutlery 9

cutlery 5

A kakve sve setove možete naći i kakve sve poruke oni nose, saznajte na thecutlerycommission.com, a sve novosti možete pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu.

cutlery 10

cutlery 11

Foto: Facebook

 

0