Rustikalni šarm prekrasne istarske vile

Prekrasna vila Palazzo Portole je povijesna građevina, restaurirana i obnovljena u tradicionalnom stilu zadržavajući originalne arhitektonske oblike kao što je originalni toranj s krovnom terasom s koje puca prekrasan pogled.

VillaSophie post 5

VillaSophie post 1

Toranj ima ima dvije spavaće sobe i knjižnicu. Sama vila može smjestiti 13 osoba u pet spavaćih soba kojima su pridružene četiri kupaonice, dnevni boravak i posve opremljena kuhinja s blagavaonskim dijelom.

VillaSophie post 3

VillaSophie post 4

Kuhinja i blagovaona imaju otvorene kamine koji stvaraju prekrasan ugođaj tijekom hladnijih dana. No, tijekom toplih dana gosti mogu uživati u odvojenom bazenu koji se nalazi u prekrasnom vrtu okruženom zidinama. Velika površina iza vile sastoji se od travnjaka, terase natkrivene vinovom lozom i ružičnjakom te povrtnjakom.

VillaSophie post 8

VillaSophie post 2

Svaka prostorija je uređena u svom stilu te je interijer ukrašen originalnim umjetničkim radovima i drugim dekorativnim predmetima koje su brižno skupljali vlasnici.

VillaSophie post 6

VillaSophie post 9

Villa Palazzo Portole ima WiFi i privatni parking za dva auta što upotpunjuje nesmetan boravak gostima. Zanimljivost ove vile jest da se gosti slobodno mogu poslužiti plodovima voćnjaka i povrtnjaka.

VillaSophie post 10

VillaSophie post 7

Ako vam se svidjela ova vila, predlažemo da posjetite stranicu Myistria.com i uživate u drugim prekrasnim lokacijama.

Foto: MyIstria

0