Predstavljen program Samoborskog fašnika

Predstavljen program Samoborskog fašnika

@samoborskifasnik

@samoborskifasnik

Danas je najavljen i predstavljen cjelovit program 191. Samoborskog fašnika koji će se od 17. do 28. veljače 2017. održati na ulicama Samobora. Dobru atmosferu tijekom cijele konferencije održavali su glavne likovi fašnika i protagonisti Fašničke republike, dok su za ozbiljniji dio druženja bili zaduženi direktorica Turističke zajednice grada Samobora, Martina Paladina i gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak. Uz puno smijeha i dobre zabave, Samoborce i njihove goste kako je rečeno, očekuje odličan glazbeni program i puno dobrih popratnih sadržaja, dok je gradonačelnik Beljak najavio najbolji fašnik u posljednjih 10 godina.

Program i sve što će se događati do 28.veljače na samoborskim ulicama, do detalja je objasnila direktorica Turističke zajednice grada Samobora, Martina Paladina koja je iznimno ponosna na ovogodišnji dječji fašnik, koji će ove godine nuditi vrhunske predstave i zabavan program koji će oduševiti najmlađe posjetitelje. Uz dječji fašnik i odrasli će imati jako puno razloga za zadovoljstvo jer koncerti Colonie, Opće opasnosti, Nine Badrić, Psihomodo popa i Prljavog kazališta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Martina Paladino, direktorica Turističke zajednice grada Samobora

Martina Paladino, direktorica Turističke zajednice grada Samobora

Organizatori Samoborskog fašnika izrazito su ponosni na povratak Fašničke putovnice, koja se već danas može besplatno može preuzeti u uredu Turističke zajednice te u još 17 samoborskih ugostiteljskih objekata, koji su dio ove velike i lijepe samoborske priče. Fašnička putovnica donosi i posebnu nagradnu igru, pa će svi koji skupe 13 žigova prilikom konzumacije jela i pića imati priliku sudjelovati u velikoj nagradnoj igri i možda još veseliji napustiti Fašničku republiku.

U sklopu Samoborskog fašnika već tradicionalno sudjelovat će preko 8 mjesnih odbora, više od 2500 djece samoborskih škola i vrtića i velike povorke maskiranih posjetitelja koji Samoboru uvijek daju posebnu draž. A da Samoborski fašnik nisu samo glazbene zvijezde potvrđuje i činjenica da će Fašnička republika živjeti u znaku maski i prije i nakon koncerata i to bogatim programom u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Tako su subote i nedjelje rezervirane za one najmlađe, kada će se održavati dječji programi i na glavnoj fašničkoj pozornici u jutarnjim satima , ali i u Maloj dvorani Galerije Prica gdje su za najmlađe organizirane besplatne JumpingClay radionice te dječje predstave i radionice koje će pripremiti Laboratorij zabave.

Samobor slider

Samoborski fašnik priprema još niz događanja poput Srakatrka, Metloboja, hokeja s metlama, revijalnih utakmica na ledu, povorki mjesnih odbora koji će također privući ljubitelje maskiranja i dobrih provoda. Bit će tu i izbor najboljih maski, u suradnji s Hrvatskom poštom tražit će se i najbolja i najljepša razglednica Dječjeg fašnika, a organizatori najavljuju još veliki broj iznenađenja, što je najbolja pozivnica svima da budu gosti 191. Samoborskog fašnika.

fasnik

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori