U Malom Lošinju predstavljen šampanjac Moët Ice Impérial Rosé

U Malom Lošinju predstavljen šampanjac
Moët Ice Impérial Rosé

moet-losinj-2

Svjetski poznata šampanjska kuća Moët & Chandon kreirala je novu ljetnu senzaciju, šampanjac Moët Ice Impérial Rosé koji pruža svježinu, intenzivne i voćne arome te živahni okus. Roza boja s primjesama zlatne, šampanjcu daje dozu glamura.

Poslužuje se s kockicama leda, koje šampanjcu Moët Ice Impérial Roséu pružaju poseban okus i jedinstveni savoir-faire doživljaj.

moet-losinj-1

Moët Ice Impérial Rosé u Hrvatskoj

VIP regionalnom predstavljanju šampanjca Moët Ice Impérial Rosé u prestižnom hotelu Bellevue prisustvovali su Goran Filipović, član Uprave Jadranka d.d.,  Gordan Mohor i Vlado Šušak, u ime Miva galerije vina, Jadranko Smokrović, direktor razvoja prodaje kuće Moët Hennessy, za centralnu Europu te predstavnici grupacije Moët Hennessy,  Anna Wlodarz, Moët Hennessy General manager, za centralnu i južnu Europu i Daniel Sebe, Moët Hennessy Market manager, za centralnu Europu.

Šampanjac Moët Ice Impérial Rosé predstavio je Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambassador, za centralnu i južnu Europu.

Živahne mjehuriće šampanjca Moët Ice Impérial Rosé među prvima su isprobale i poznate dame Jelena Glišić, Iris Androšević, Ecija Ivušić i drugi.

Gordan-Mohor,-Jadranko-Smokrović,-Goran-Filipović,-Robert-Pleteš,-Dragan-Drlja,-Kristijan-Merkaš

Gordan Mohor, Jadranko Smokrović, Goran Filipović, Robert Pleteš, Dragan Drlja, Kristijan Merkaš

Za potpuni gastronomski doživljaj pobrinuo se chef kuhinje hotela Bellevue. Gosti su mogli uživati u delicijama pripremljenim od svježih i autohtonih namirnica kao što su carpaccio od boškarina sa skutom i medom, janjeći kare s koricom badema ili u pralinama s otočkim okusima. Mali zalogaji savršeno su se nadopunili uz šampanjac Moët Ice Impérial Rosé.

Jasna-Mohor,-Danira-Orešić,-Vesna-Hocenski

Jasna Mohor, Danira Orešić, Vesna Hocenski

Nakon hotela Bellevue  zabava se preselila u bar Borik Mediterranean gdje su okupljeni uživali na stjenovitoj plaži nadomak mora uz zvukove glazbe, a potpuni ljetni doživljaj pružio je šampanjac Moët Ice Impérial Rosé. Nastavak zabave slijedio je na prekrasnoj plaži  ispred hotela Bellevue, u uvali Čikat. Hotel Bellevue dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas Grupe Jadranka.

Gordan-Mohor,-Vlado-Šušak,-Goran-Filipović,-Jadranko-Smokrović

Gordan Mohor, Vlado Šušak, Goran Filipović, Jadranko Smokrović

Zavodljivi roza mjehurići šampanjca Moët Ice Impérial Rosé stvoreni su za opuštena ljetna druženja i stvaranje nezaboravnih doživljaja!

Jelena-Glišić,-Ecija-Ivušić,-Iris-Androšević

Jelena Glišić, Ecija Ivušić, Iris Androšević Pinjuh

 

Učitati još
Zatvori