Brojna poznata lica na partyju u centru Zagreba na predstavljanju Weekend.15 programa
Brojna poznata lica na partyju u centru Zagreba na predstavljanju Weekend.15 programa

Brojna poznata lica na partyju u centru Zagreba na predstavljanju Weekend.15 programa

U Johann Francku u Zagrebu jučer je predstavljen finalni program jubilarnog 15.  Weekend Media Festivala na prigodnom partyju, koji je okupio mnogobrojna poznata lica domaće i regionalne marketinške, medijske, komunikacijske i kreativne industrije. Naime, Weekend u Rovinj od 22. do 25. rujna dovodi iznimne govornike svjetskog glasa, predstavlja nove trendove i projekte u komunikacijskom i kreativnom svijetu, otvara atraktivne teme te donosi uzbudljiv glazbeni program koji uključuje i nastup trenutno najveće regionalne zvijezde Konstrakte & Zemlja Gruva.

Boris Kovaček, Nevena Rendeli i Tomo Ricov
Boris Kovaček, Nevena Rendeli i Tomo Ricov

„Dobra zabava, networking, druženje i paneli kao nepresušan izvor inspiracije, u središtu su naše vizije dobrog Weekenda. Ove godine nadmašili smo sami sebe i uz podršku Adris grupe, partnera i pokrovitelja koji je uz nas od samih početaka, osmislili program koji će posjetiteljima jubilarnog izdanja nesumnjivo još dugo ostati u sjećanju. Ponosni smo što Weekend puni 15 godina, a to samo pokazuje kako uvijek iznova uspijevamo opravdati visoka očekivanja posjetitelja iz cijele regije i predstaviti, ali i postaviti, vruće trendove u nekoliko industrija“, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala i agencije Pepermint.

Ana Radišić
Ana Radišić
Anamarija Brkić
Anamarija Brkić

Ovogodišnji program Weekenda svestrano prati aktualnosti i novosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, sportske i IT industrije, ali i psihologije, gastronomije i ekonomije te predstavlja, odnosno postavlja, vruće trendove. U festivalskim godinama 15 je puno, a Weekend svoju dugovječnost može zahvaliti upravo kreativnom miksu brojnih industrija i kompetentnih stručnjaka iz različitih područja.

Božo Skoko
Božo Skoko

Svoj 15. rođendan, Weekend proslavlja uz posjetitelje iz cijele regije koji dolaze slušati predavanja svjetski poznatih imena poput Ghade Wali, najmlađe TED govornice za MENA regiju i jedne od najutjecajnijih žena u Egiptu, Fabia Seidla, direktora za globalni kreativni razvoj u Meti, Yossija Melmana, izraelskog novinara i publicista te uglednog stručnjaka za špijunažu i Michaela Seldena, suosnivača inovativnog  food tech start upa Finless Foods.

Matija Cvek
Vuk Vuković sa suprugom

Na Weekend.15 partyju u samom srcu Zagreba bila su brojna poznata lica kao što su Nika Turković, Ida Prester, Mia Kovačić, Matija Cvek, Nika Iličić, Vuk Vuković i brojni drugi. Uz dobre ritmove, u popularnom zagrebačkom klubu predstavljen je i glazbeni program Weekenda koji će obilježiti nastup Konstrakte & Zemlja Gruva. Uz to što će posjetitelji uz Konstraktu otkriti tajnu zdrave kose Meghan Markle, sigurno neće odoljeti ni hitovima Vojka V. Osim toga, na Before midnight partyju, uživat će uz hitovima Marije Mirković (ex The Frajle) & Banda.

Nika Turković

Kako bi večernji sati ostali zapamćeni po dobrom provedu tik uz more, pobrinut će se Darko Rundek i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije te Matija Cvek & The Funkensteins.

Program možete pronaći ovdje

Foto: PR

Učitati još
Zatvori