Journal adventski kalendar: Prahir poklon bon
Journal adventski kalendar: Prahir poklon bon

Journal adventski kalendar:
Prahir poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Prahir

Zakoračili smo u najljepši period u godini kada želimo našim najbližima darovati nešto posebno. Ponekad je teško odabrati upravo onaj poklon koji će biti odraz naših misli, najljepših želja i emocija. Kako zapravo ostaviti jedinstven potpis i darovati nešto savršeno? Odgovor je jednostavan – darujte nakit! Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi. Upravo zbog toga Prahir daruje jednog od vas s poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna s kojim ćete moći, vašoj posebnoj osobi, darovati nakit.

Journal x Prahir adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Prahir poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @prahir_finejewellery Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 31. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica giveawaya je @gog_e – čestitke! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori