Poznati na predstavljanju nove linije Izipizi naočala

Poznati na predstavljanju nove
linije Izipizi naočala

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Sinoć je u IZIPIZI pop up storeu u društvu prijatelja, medija i klijenata predstavljena nova kolekcija i nove boje IZIPIZI Glacier modela naočala. U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podsjeća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Šarić Leko, Sonje Kovač, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Daniele Trbović, Alis Marić, Nine Kraljić, Suzy Josipović, Frana Maškovića i drugih.

Iva Šarić Leko

Iva Šarić Leko

Novi IZIPIZI modeli

Svim ljubiteljima padina, skijanja i mode: ove zime linija s hiper-trendi Glacier modelom dobila je i model Glacier Plus! Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje, štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, hrvatskim je kupcima predstavljen prošle godine, a njegov uspjeh potaknuo je IZIPIZI na lansiranje još inovativnije i modernije verzije ovih kultnih planinskih naočala iz sredine 20. stoljeća. Za odvažnije modne poklonike tu je i limitirana kolekcija Glacier Retro, dostupna u svijetlim bojama Pink Flamingo, Green Mint i Yellow Citrus, koja inspirirana Pop- Artom neodoljivo podsjeća na sedamdesete.

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Dizajn je jednostavan i trendi, a modeli su istovremeno kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Naočale su lagane, fleksibilne te prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Nina Kraljić

Nina Kraljić

Gdje ih kupiti?

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (pop up store-Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Vauroom Multibrand Store – Teslina 11, MSU shop – Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company – Kaptol centar, Male stvari  – V.Richtera 4), Splitu (LuLu & Brands Concept store – Majstora Jurja 9), Karlovcu (Mozaik Art – Trg Petra Zrinskog 3), Rijeci (La Vetrina – Andrije Medulića 5a, Optika M – Sokol Kula 4c), Puli ( All Faces Concept Store – Verudela 15), Šibeniku (LuLu & Brands Concept store – Ul.Fausta Vrančića 10), Dubrovniku (Borza grupa – Pred dvorom 2), Korčuli (Manina concept store), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Čikat 9), Rovinju (Amare – Pietro Ive 13).

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Saša Šekoranja

Saša Šekoranja

Sonja Kovač

Sonja Kovač

Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić

Ivica Palinić

Ivica Palinić

Glacier-model

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori