Poznati popratili početak Somersby natječaja

Iako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, Somersby ove jeseni produžuje ljeto uz veliki nagradni natječaj ‘Somersby neverending summer’. Glavna je nagrada zaista atraktivna – put u Dubai za 2 osobe! Večeri predstavljanja nazočili su Anita Dujić, Iva Šulentić, Slavko Sobin i Ivan Šarić, koji su tijekom večeri i sami zaigrali nagradnu igru te popratili početak natječaja.

Anita Dujić

Anita Dujić

I vi uz Somersby možete otputovati na ovu popularnu destinaciju. Tijekom narednih mjesec dana, svi koji kupe Somersby na označenim Somersby lokacijama, imaju priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija.

Iva Šulentić

Iva Šulentić

A Somersby se pobrinuo i za sve one koji neće biti u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice. Sve što Facebook Somersby fanovi trebaju napraviti jest fotografijom dokazati da za njih ljeto nije gotovo. Fotografiju je potrebno uplodati u posebnu #SomersbyDubai aplikaciju, koja se nalazi na Somersby Facebook stranici. Natjecatelj čija fotografija bude imala najviše lajkova, osvaja put u Dubai.

Ivan Šarić

Ivan Šarić

Slavko Sobin

Slavko Sobin

Foto: Sara Dombre

0