Poznati na Somersby Sunset Chill partyju

Poznati na Somersby Sunset Chill partyju

Sunset chill

Najljepši zalazak sunca

Najljepšem zalasku sunca sinoć se nazdravilo u urbanom vrtu na krovu Drvenog nebodera u Martićevoj u samom središtu Zagreba. On se odvio u sklopu festivala Design District Zagreb, multidisciplinarnog projekta nastalog s idejom da ukaže na potencijal četvrti, čiji je urbani identitet posljednjih godina doživio potpuni kreativni procvat. Tako se, samo na taj dan, ovaj originalni rooftop u samom centru grada pretvorio u pop up kafić s pogledom koji naprosto ostavlja bez daha.

Anita Dujić

Anita Dujić

Ivan Vukusic

Ivan Vukušić

Somersby Sunset Chill

U tu priču idealno se uklopio Somersby, službeni pokrovitelj zalaska Sunca. Somersby Sunset Chill, ležerno i opušteno nedjeljno druženje privuklo je mnoštvo posjetitelja, među kojima su bili brojni poznati poput Ivana Vukušića, Anite Dujić, Andreje Solomun i brojnih drugih. Svi oni uživali su u jedinstvenom ambijentu i osvježavajućim voćnim okusima najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj. Ovaj rooftop Drvenog nebodera poslužio je kao svojevrsna kulisa Somersby Gardena, neobičnog mjesta gdje se vrijeme provodi u opuštajućem druženju. To je mjesto gdje ljudi zaboravljaju na posao ili gradsku buku, slave male životne radosti i trenutke provedene u dobrom društvu.

Anita Dujic, Andrea Solomun i Ivan Vukusic

Anita Dujić, Andrea Solomun i Ivan Vukušić

Andrea Solomun_1

Andrea Solomun

1.Anita Dujic i Ivan Vukusic

Anita Dujić i Ivan Vukušić

Pozitivna energija i prelijepi urbani vrt

Kombinacija osvježavajućeg cidera, lounge ritmova, slikovit zalazak sunca, pozitivna energija i prelijepi ambijent urbanog vrta poslužilo je kao idealno mjesto za ležerno popodnevno druženje koji se i ovaj put pokazao kao pun pogodak. Somersby je piće koje slavi male životne radosti, čarobne trenutke i opuštena druženja s najdražim osobama. Ovo kozmopolitsko piće dolazi u tri svježa, voćna okusa; jabuka, kruška i borovnica. Svaki trenutak uz Somersby je čaroban, a pogotovo zalazak sunca nakon radnog dana kada se opuštamo u društvu prijatelja. To je trenutak rezerviran za Somersby i prijatelje kada ne želimo da nam itko smeta. Somersby obožavaju mladi koji znaju što žele, a to su nova iskustva, pozitivne vibracije i vole si ugoditi. Toliko zabave dok ne radimo ništa. Sjajno pristaje uz razne slatke i slane zalogajčiće te je idealan pratilac u svim avanturama, posebice onim morskim. Stoga neka i vama bude prvi odabir za idealno osvježenje u vrućim mjesecima pred nama.

Sunset chill_8

Sunset chill_7

Sunset chill_6

Sunset chill_5

Sunset chill_4

Sunset chill_3

Sunset chill_2

Sunset chill_9

Foto: Tomislav Valent

Učitati još
Zatvori