Poznati na proslavi 10. godišnjice hotela Le Méridien Lav Split

IMGP2084

Terasa hotela Le Méridien Lav Split bila je idealna kulisa za proslavu desete obljetnice od obnove ovog prekrasnog hotelskog kompleksa čiji su ambijent i šuma transformirani u Shakespeareovu dramu “San ljetne noći”. Ovu jedinstvenu večer obilježili su vrhunski gastronomski slijedovi, nezaboravni umjetnički preformansi te mnoga iznenađenja koja su sve goste ostavili bez daha.

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

Večer je započela gastronomskim delicijama koje je za tu prigodu osmislio glavni chef hotela Zdravko Perić, dok je za glazbeni program bila zadužena glazbenica Nina Badrić koje je brojnim glazbenim evergrinima uz pomoć mladog The Voice finalista Alena Đurasa zabavljala goste do dugo u noć.

Nataša Janjić

Nataša Janjić

Bila je to večer protkana glazbom, umjetnošću, plesom i zabavom u kojoj su uživala i koju nisu željela propustiti mnoga eminentna imena društvenog života Splita i Hrvatske poput Nataše Janjić, Aleksandre Dojčinović, Anamarije Brkić, Anamarije Asanović, Miroslava Radmana, Mije i Roberta Pauletić, Matka Trebotića, Nevene Rendele i mnogih drugih koji su se složili u zajedničkom mišljenju da je Le Mėridien Lav Split dobio proslavu dostojnu svojih prvih 10 godina.

Anamarija Brkić

Anamarija Brkić

A Odien grupa kao novi vlasnik ovog luksuznog kompleksa pokazala je kroz ovu magičnu večer da je pravi vizionar ne samo kada su u pitanju poslovni pothvati već i popratni sadržaj koji se veže uz ovakve komplekse, jer svakog gosta je važno ne samo dovesti nego i vratiti. “Večeras nismo samo sretni već prije svega i ponosni što postajemo dio lijepe priče hotela Lav, što ćemo stvarajući njegovu budućnost postati zajedno s njim i dio njegove bogate povijesti. Lav, Podstrana i Split naša su nova i prva adresa u Hrvatskoj i naša prva točka prema novim izazovima i planovima u Hrvatskoj. Naša najveća snaga su prije svega ljudi – zaposlenici hotela, partneri, i svi vi ovdje koji ste s nama večeras.” izjavio je Michael Saran, Managing Partner Odien Grupe.

Nina Badrić

Nina Badrić

Grand Hotel Lav d.o.o. je vlasnik luksuznog Le Méridien Lav Split (“Lav”), najvećeg integriranog kompleksa hotela i marine s 5 zvijezdica u Hrvatskoj. Plažni resort Lav se nalazi u Podstrani kraj Splita, najvećem gradu na jadranskoj obali, zaštićen kao UNESCO-va svijetska baština, vrata do omiljenih dalmatinskih otoka.

Anamarija i Antonio Asanović

Anamarija i Antonio Asanović

Ivana Runjić

Ivana Runjić

Ahmet Tuta Michael Saran Martin Košatka

Ahmet Tuta, Michael Saran i Martin Košatka

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Mia i Robert Pauletić

Mia i Robert Pauletić

Ana Čagalj

Ana Čagalj

IMGP2396

Nevena Rendeli, Anamarija Brkić i Nataša Janjić

Ivan Gaće i Danilo Vukičević

Ivan Gaće i Danilo Vukičević

Alen-Duras

Alen Duras

IMGP2565

IMGP2761

T.B.

 

0