Poznate svjetske gastro blogerice posjetile Istru

Poznate svjetske gastro
blogerice posjetile Istru

Znamo da je Istra jedan od dragulja hrvatske gastro turističke ponude, no posebna je potvrda kad su njom oduševljena renomirana imena svjetske gastronomske scene. Ovog su je puta posjetile poznate gastro blogerice, koje svoje čitatelje i Instagram ‘followere’ broje u desecima tisuća, a koje su u Istru došle povodom radionice First We Eat u internacionalnoj organizaciji.

istra-evakosmasflores4

@evakosmasflores

First We Eat je projekt koji je pokrenut nedavno, a iza njega stoje Eva Kosmas Flores (Adventuresincooking.com) i Carey Nershi (Reclaimingprovincial.com), fotografkinje, stilistice hrane i gastro blogerice čiji je cilj organizacija radionica fotografije i kuhanja diljem svijeta te predstavljanje ljepota zemlje u kojoj se nalaze. Jedna od polaznica radionica bila je Linda Lomelino (Callmecupcake.com) čije fotografije redovito obaraju s nogu, kao i Maggie Pate (Inks-thread.com) koja se uglavnom bavi modom, ali na Instagram profilu često objavljuje vlastite recepte.

istra-evakosmasflores3

@evakosmasflores

Blogerice su zajedno odsjele u renoviranoj kamenoj My Istria vili Sancta Maria smještenoj u srcu istarskih vinograda i nalazišta tartufa, s pogledom na Motovun, a rustikalno okruženje poslužilo je kao savršena scenografija za fotografiranje. Pripremale su različite delicije, sudjelovale u potrazi za tartufima, promatrale kako se radi med, posjetile Poreč i Hum, te sve dojmove s radionice podijelile na svojim profilima. Prekrasne atmosferične fotografije uistinu su još jedna potvrda blaga koja Istra nosi te odlična promocija za Hrvatsku.

istra-evakosmasflores6

@evakosmasflores

istra-evakosmasflores5

@evakosmasflores

@lindalomelino

@lindalomelino

@inksandthread

@inksandthread

istra-lindalomelino6

@lindalomelino

@evakosmasflores

@evakosmasflores

istra-evakosmasflores7

@evakosmasflores

istra-lindalomelino2

@lindalomelino

Foto: Instagram (@lindalomelino, @evakosmasflores, @inksandthread)

Učitati još
Zatvori