Poslušajte novu pjesmu Jamesa Franca i njegova benda

james

Osim u filmskim vodama, Jamesa Franca odnedavno možemo pratiti i u onim glazbenim. Poznati glumac krajem prošle godine potpisao je ugovor s izdavačkom kućom Kobalt, i to za glazbeni album koji će biti oda kultnom britanskom bendu ‘The Smiths’. Uoči plasiranja albuma na tržište u ožujku, Franco je objavio novu pjesmu koja će se naći na njemu, a zove se ‘Lime Green Dress’.

Njegov bend Daddy, nastao je kao glazbeno partnerstvo između Jamesa i instrumentalista Tima O’Keefea, a u svakoj pjesmi pridružuje im se i sami basist The Smithsa, Andy Rourke. Ovaj zanimljivi album inspiriran je slavnom grupom i njihovom pjesmom iz 1984. ‘Please, Please, Please, Let Me Get What I Want’. Uz album, koji izlazi 18. ožujka, Franco snima i sat vremena dugi umjetnički film, koji će biti sastavljen od spotova za svaku pjesmu.

O novom zvuku koji je stvorio s poznatim glazbenicima, Franco je otkrio više u izjavi: “Volimo zvuk engleskog novog vala, pogotovo The Smithsa. Ovaj album oda je njihovom radu, ali s našim osobnim twistom”.

Foto: Gucci

0