Ova oaza nalazi se u Istri i upravo bismo ondje voljeli provesti prve ljetne dane

Ova oaza nalazi se u Istri i upravo bismo ondje voljeli provesti prve ljetne dane

vila lara01

Poreč

Tar-Vabriga kod Poreča skriva jednu prekrasnu vilu, idealnu za kraj ljeta i onaj najljepši, mirni i opuštajući odmor. Poreč je istarski grad mora, sunca i turizma. Grad je to s odličnom galerijskom i muzejskom ponudom tako da je česta destinacija kulturnog turizma, a za sve one kojima je u planu opuštanje i lagani odmor, ovakva vrsta aktivnosti bit će najbolji izbor. Posjet galerijama i umjetničkim ateljeima prije fine večere idealan je plan svakog izlaska. Već prva odlična gastronomska lokacija je minimalno udaljena od ville, trebat će vam jedna kratka lagana šetnja do obližnjeg, odličnog restorana. Ako i niste planirali cijeli odmor provesti na toj lokaciji, ovdje pročitajte što Poreč donosi i za vikend izlet.

Odlučite li se za boravak u Poreču, nikako nemojte propustiti posjetiti Eufrazijevu baziliku, nastalu u 6. stoljeću i koja od tada pa sve do dan danas očarava sve ljubitelje umjetnosti i arhitekture. Mnogi ju smatraju jednom od najljepših građevina na svijetu.

vila lara02
vila lara03

Villa Lara

Villa Lara može ugostiti do deset osoba u četiri spavaće sobe s četiri kupaonice. Njezino mediteransko uređenje odlično se nadopunjuje s rustikalnim i shabby chic detaljima. Svakako je veliki plus bazen dekoriran mozaik pločicama te dva trijema, od kojih je jedan s baldahinom zaštićen od sunca. Idealni za cjelodnevno izležavanje uz omiljeno piće…

U vili prevladava bijela boja, mnogo svjetla i akcenti u plavim nijansama što se savršeno nadopunjuje s mediteranskim stilom. detalji čine prostor udobnim, šarmantnim i ponegdje romantičnim. Jako su zanimljivi akcenti kao drvene grille na ogledalu u kupaonici, jarko plavi namještaj u blagovaonici te umjetnička slika u dnevnom boravku. Neki komadi namještaja su kupovani u Italiji na sajmovima mercato usato, restaurirani su i bojani u plavu ili bijelu boju. Svim gostima će svakako zapasti za oko posuđe koje je također sa svih strana Mediterana – od Grčke, Italije pa do Turske.

vila lara04
vila lara05

Sve o dostupnosti vile, smještaju i cijenama možete saznati na myistria.com.

vila lara06
vila lara07
vila lara08
vila lara09
vila lara10
vila lara11
vila lara12
vila lara13
vila lara14
vila lara15
vila lara16
vila lara17
vila lara18
vila lara19
vila lara20
vila lara21
vila lara22
vila lara23
vila lara24
vila lara25
vila lara26
vila lara27
vila lara28
vila lara29
vila lara30
vila lara31
vila lara32
vila lara33
vila lara34
vila lara35
vila lara36
vila lara37
vila lara38
vila lara39
vila lara40
vila lara41
vila lara42
vila lara43
vila lara44
vila lara45
vila lara46
vila lara47
Učitati još
Zatvori