650 godina stara kuća za lagodan odmor

650 godina stara kuća za lagodan odmor

zita 1

Istra kao idealna destinacija

Definitivno je došlo vrijeme odabira lokacija za odmor, ili bolje rečeno, sada je zadnji trenutak kada se trebate odlučiti kako i gdje se odmarati ovog ljeta. Istra je uvijek dobar izbor. Tu jednostavno ne možete pogriješiti. Spoj stare seoske istarske arhitekture i modernog dizajna prilagođenom za kvalitetan odmor od svakidašnjeg stresa u tišini debelih kamenih zidova i pogledom na prekrasan i moderno osmišljen okoliš i netaknutu prirodu u Poreču donosi Villa Zita.

Ovaj vrhunski dizajniran i uređen projekt sastoji se od objekta za 6 osoba, objekta za 4 osobe, posebnog objekta sa welnesom i sa saunom, posebnog prostora ljetne kuhinje, bazena sa plažom te uređeniog okoliša s travnjakom i parkom.

zita 20 zita 23

Villa Zita

Svojim modernim odabirom boja vanjskih fasada i odabirom dizajnerskog namještaja i rasvjete luksuzno uređen prostor objekta za 6 osoba predstavlja spoj stare istarske arhitekture i modernog dizajna prilagođene modernom čovjeku za kvalitetan odmor, oslobođen od svakidašnjeg stresa, u tišini starih debelih kamenih zidova i uređenog okoliša i pogleda na netaknutu prirodu. Svi prostori u objektu su klimatizirani, prizemlje objekta ima i podno grijanje, također na prizemlju i na katu postavljeni su moderni radijatori retro dizajna, tako da je objekt pogodan i za cijelo godišnje iznajmljivanje.

Ulazom kroz kamenu voltu staru 650 godina prolazi se pored malene vinoteke smještene u kamenom zidu te se ulazi se u dnevni boravak sa kaminom. Prolaskom kroz dvije stepenice prelazi se u prostor blagovaonice sa hrastovim stolom i stolicama za 10 osoba. U nastavku blagovaonice prostire se velika moderno opremljena kuhinja sa otokom, svim kuhinjskim aparatima i vitrinom za vina (50 butelja). Talijanska dizajnerska rasvjeta daje posebnu draž ovim prostorima. Unutarnjim stepenicama sa ugrađenom staklenom ogradom dolazimo na kat gdje se nalaze tri sobe sa kupatilima.

zita 1 zita 22

Miomirisi jasmina

Kroz nadstrešnicu od rascvjetalog mirisnog jasmina ulazi se u prizemlje drugog objekta za 4 osobe u kojem se nalazi moderno opremljena kuhinja sa talijanskim dizajnerskim elementima i opremom te blagovaonica sa hrastovim stolom i 6 stolicama poznatog talijanskog dizajnera Gervasoni te dnevnim boravkom sa kaminom. Unutarnjim stepenicama ograđenim sa modernom staklenom ogradom dolazi se na kat objekta gdje se nalaze dvije spavaće sobe.

Objekt sa saunom welnesom sastoji se od prostora u kojem je smještena sauna za 10 osoba, tuša sa vedrom za polijevanje prilikom izlaska iz saune, zasebnog WC-a te prostora u kojem je predviđen odmor nakon saune i rekreacija na spravama za vježbanje. U prostoru se nalaze dva dvosjeda i dvije fotelje za odmaranje koji se po želji mogu postaviti i ispred ulaza.

zita 20 zita 21

Ljetna kuhinja, bazen, plaža…

Poseban prostor ljetne kuhinje je natkriven i zatvoren s tri dok je jedna strana u potpunosti otvorena i ima pogled na bazen. Prostor je namijenjen je za druženje i zajedničko pripremanje hrane a sastoji se od velikog hrastovog stola za 12 osoba sa stolicama Varescin te od kompletno uređene i opremljene ljetne kuhinje.

Prostor bazena s plažom posebno je uređen i previđeni za opuštanje i provođenje zajedničkog vremena i druženja te organiziranja noćnih zabava na plaži oko bazena. Čitav okoliš bazena i vrta je osvijetljen sa ambijentalnom led rasvjetom. Bazen ima poseban oblik i posebnu opremu. Napravljen je u obliku bubrega i lijepo se uklopio u ambijent. Ima unutarnje stepenice za nesmetan ulaz u bazen.

zita 9 zita 8

Masline, javor, jasmin i vrt agruma…

Ukusno projektiran i izveden i njegovan okoliš oko bazena s već formiranim odraslim biljkama koje daju dojam kao da su se tu od uvijek nalazile. Posebni dojam daju i dvije masline, tri kanadska javora, četiri ocvala mirišljava jasmina te mediteranske biljke u starinskim španjolskim vazama sa posađenim velikim stablima agruma; naranče limuna , mandarina.

Ovaj kompletan komforan prostor u sa svojim bogatim sadržajima i opremom pruža mogućnost za nesmetano uživanje u tišini i spokoju uz SPA usluge u klimatiziranim grijanim prostorima u dogrijavanom vanjskom bazenu te prekrasnim i prirodnim okruženjem sa pogledom na nedirnutu prirodu i istarske gradiće Pićan i Gračišće.

zita 19

zita 18

zita 17

zita 16

zita 15

zita 14

zita 13

zita 12

zita 11

zita 10

zita 7

zita 6

zita 5

zita 4

zita 3

zita 2

zita 24

Za više informacija o dostupnosti vile posjetite tex-immobilie.com

Foto: tex-immobilie.com

Učitati još
Zatvori