Pop-up večera Gypsy Table po drugi puta u Zagrebu

Tanjur 3

Gypsy Table večer rezervirana za ljubitelje dobre hrane i zabave

Zagreb je noćas bio po drugi puta domaćin pop-up večere Gypsy Table. U Katranu, lokaciji koja se otkriva gostima 24 sata prije, okupilo se pedesetak gastro ljubitelja. Tema večeri bila je Cabaret te su okupljene zabavljali bend Gadjo Manouche, akrobati, puhači vatre i gatare.

Stol 2

Tanjur 1

Gastro užitak koji bi zadovoljio i najizbirljivija nepca

Za gastro užitak pobrinuli su se chefovi Marin Rendić koji je pripremio file plemenite ribe, Vedran Stojanac s jelom zabavnog naziva Žabe, zeko i potočić, Teo Ivanišević s pohanom telećom glavom uz koji je servirao čips od kestena, couli od dunje, zobene kaše i bijelih tartufa, domaćin Richard Gruica s jelom Dan na farmi i Robert Hromalić koji je radio Lemon confit.

Priprema

Sva jela, osim deserta, pripremljena su na otvorenoj vatri. Ova večera je donijela i jedan novitet, osim vina vinara Meneghetti, Roxanich, Krauthaker i Tomac, spicy aperitiva Zvonimira Lovrenčića, gosti su mogli probati koktel Forever Marijana Maksana koji je poslužen uz drugi slijed Žabe, zeko i potočić.

Gosti su ponjeli i igračku koju organizator donira dječjem odjelu jedne zagrebačke bolnice te kupnjom karte za ovaj Gypsy Table, pomogli i Centru UNUO čija je namjera poboljšanje usluga u turizmu za goste sa posebnim potrebama.

Stol 1

Tanjur 2

Foto: Wiliam Anthony

0