Journal adventski kalendar: Poliklinika LF poklon bon
Journal adventski kalendar: Poliklinika LF poklon bon

Journal adventski kalendar:
Poliklinika LF poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Poliklinika LF

Najnovija tehnologija lasera Stellar M22™ – jedna je od najnaprednijih, inteligentnih inovacija za tretiranje različitih stanja i bolesti kože na svijetu. S kombinacijom četiri tehnologije u jednoj platformi (3 laserska sustava i 9 IPL sustava), Stellar M22™ moćna je tehnologija kojom ovisno o problematici kože, možemo liječiti i tretirati više od 35 stanja i bolesti kože.

Journal x Poliklinika LF adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica sa poklon bonom u Poliklinici LF, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @lf.medical Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 24. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @andela.suric – čestitike!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 

Učitati još
Zatvori