Shopping vodič: Pokloni za svetog Nikolu koji će oduševiti najmlađe
Shopping vodič: Pokloni za svetog Nikolu koji će oduševiti najmlađe

Shopping vodič: Pokloni za svetog Nikolu
koji će oduševiti najmlađe

Iako se svi veselimo blagdanima, pripreme za ovaj dan ponekad znaju biti vrlo stresne. Puno je obaveza koje moramo – ispeći kolače, kupiti hranu, pospremiti dom, nabaviti poklone pa ih onda i zamotati. Popis obaveza nekada nam se čini da nema kraja, a smišljanje kreativnih poklona često nam zna biti najveća muka. Od kuda krenuti i gdje pronaći onaj savršeni baš za tu osobu kojoj je namijenjen. Zbog toga vam ovih blagdana donosimo shopping vodiče koji će vam probuditi maštu i uštedjeti vrijeme. Tu su pokloni za fashioniste, najbolji beauty, budget-friendly te last minute pokloni. Ideje za foodieje i gastro entuzijaste, djecu i najmlađe, sve žene, ali i muškarce. Nećemo zaboraviti i na vaše ljubimce. Obuhvatili smo sve kako bi vam olakšali, a danas su na redu pokloni za svetog Nikolu.

Poklon koji priželjkuju zataknut u čizmicu na prozoru

Mališani diljem svijeta s veseljem iščekuju prosinac kad ih uz blagdansko raspoloženje, lampice i simpatične ukrase očekuju i poklončići koje ne donosi samo Djed Božićnjak, već i sveti Nikola.

Jednog od najpopularnijih svetaca katoličke crkve slavimo 6. prosinca, a premda su tradicionalni pokloni za svetog Nikolu nekoć podrazumijevali naranču ili čokoladicu, roditelji danas vole iznenaditi mališane zgodnim poklončićem koji se uz tradicionalnu zlatnu šibu ostavlja u čizmici na prozoru.

Pokloni za svetog Nikolu koje će mališani obožavati

Kako bi vam olakšali potragu, uz veliki shopping vodič poklona za Božić, izradili smo i vodič s prijedlozima poklona koji će dan svetog Nikole učiniti još posebnijim za vaše mališane.

Od didaktičkih igračaka preko knjiga i slikovnica pa sve do torbice za male fashionistice, u našem pregledu pronaći ćete inspiraciju za poklon kojim ćete razveseliti klince i klinceze.

Najbolji pokloni po izboru Journal redakcije:

Uno Karte Harry Potter, Školska knjiga
Učitati još
Zatvori