Što pokloniti ovih blagdana onima koji imaju sve?

Što pokloniti ovih blagdana
onima koji imaju sve?

Novi dan, novi  shopping vodič. Za vas smo sastavili još jedan popis kako bi vam olakšali blagdanske nedoumice oko odabira savršenog poklona. O poklonima za izbirljive već smo pisali, no kakav poklon darovati osobi koja ima sve? Prva asocijacija na takav poklon vjerojatno je skupi luksuz, ali ipak nije riječ o darovima koji će vas stajati cijeli mjesečni budžet. Poanta darivanja ionako je u namjeri i gesti, a ne u vrijednosti dara. Ako i vi imate barem jednu osobu u svome životu kojoj ovih blagdana planirate nešto pokloniti, a znate da ima otprilike sve, ovi originalni pokloni sigurno će ih razveseliti.

Pokloni koji će se pamtiti

Poklon koji će ostati u sjećanju (pozitivnom) i pritom biti koristan, zaista nije lako pronaći. Prošetali smo stranicama brendova koje ne posjećujemo svaki dan i pronašli zanimljive komade koji će ovih blagdana razveseliti one koji imaju sve. Među favoritima su se istaknuli originalni darovi poput aparata za vruću čokoladu, raskošne kutije za piknik, personalizirane pendant ogrlice i vintage gramofonske ploče. Ljubitelji klasike zasigurno će se razveseliti polaroid kamerom i dnevnikom koji nije običan dnevnik već bilježnica za ispisivanje autobiografije. Ako cijelu ceremoniju darivanja začinite divnom kutijom omiljenog svježeg cvijeća, sigurni smo da ćete uspjeti uveseliti prijatelja ili prijateljicu koja ima sve.

Ideje za darivanje onih koji imaju sve

Čista voda Mrtvog mora (Kedma)

Foto: Instagram, Villeroy & Boch, Polaroid originals, Blossom&bloom, Uncommon goods, Tiffany & Co., Pandora, Rapport London, Neiman Marcus, Biologique Recherche, Kedma, Harrods, Eaton Hampers, Cammuri, Crosley

 

Učitati još
Zatvori