Najbolji pokloni za svaki džep uz ograničeni budžet

Najbolji pokloni za svaki džep uz
ograničeni budžet

Odbrojavanje do praznika već je uzelo svoj puni zamah. Na ulicama se osjeća Božićno raspoloženje, a šareni izlozi pozivaju nas da zavirimo što su pripremili omiljeni brendovi u blagdanskim kolekcijama. Ulaskom u mjesec prosinac mnogi počinju pripremati shopping listu darova za najmilije. No, kao i svake godine javljaju se one iste nedoumice- što pokloniti? Svi želimo da poklon bude funkcionalan i lijep, da razveseli onoga kome ga darujemo, ali i da ne stoji jedan mjesečni budžet. Darivanje kao takvo, znak je pažnje stoga se važnost pridaje namjeri, a ne vrijednosti na etiketi. Cijeli je niz simpatičnih poklona koji će čak i uz ograničeni budžet razveseliti vaše najdraže. Darovi za svaki džep pogotovo će se svidjeti svima onima koji štede za novogodišnje putovanje ili pak studiraju.

Budžet do 200 kuna

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da pokušavate uštedjeti nešto novaca uoči blagdana, a popis darova poprilično je dugačak. No, ograničeni budžet zasigurno nije prepreka u odabiru odličnih darova koji neće završiti u ladici. Iako su tople kućne papuče i šal bezvremenski božićni komad, najdraži brendovi izbacili su prikladna pakiranja koja cijeli dar čine još boljim. Proizvodi za njegu u malenim pakiranjima jednostavno su neodoljivi, a svaka žena i muškarac složit će se da su ti preparati i rado viđeni dar. Komad šarmantnog nakita uz neki tech poklon ili trendi novčanik izmamit će osmjeh na lice svake urbane trendseterice kojima takve sitnice uvijek dobro dođu. Rokovnici su se istaknuli kao poželjan poklon, jer ulaskom u novu godinu, mnogo je želja i planova koje vrijedi negdje i zapisati. Poster u Toplo pletivo s blagdanskim motivima i cosy čarapice razveselit će sve one koji svoje vrijeme planiraju provesti u toplini doma, a vaš budžet neće stajati više od 200 kuna.

Pokloni za svaki džep

Women’secret

Yamamay

Zara Home

ZARA

Ženski rokovnik

ShoeBeDo

Stradivarius

Taman

Tvornica zdrave hrane

Pull and bear

Reserved

Rituals

Harissa

Kiehl’s

Mango

Sony (Emmezeta)

Eos (Douglas)

H&M

H&M

Amas bijoux

Bershka

Dilemma

Foto: Instagram, Dilemma, Bershka, Amas bijoux, H&M, Douglas, Emmezeta, Mango, Kiehl’s, Harissa, Rituals, Reserved, Pull&Bear, Tvornica zdrave hrane, Taman, Stradivarius, ShoeBeDo, Ženski rokovnik, ZARA, Zara home, Yamamay, Women’secret

 

 

Učitati još
Zatvori