Najljepši cvjetni studio u gradu

Najljepši cvjetni studio u gradu

pixy-with-love-6

Ulazak u mračne, sive, garaže u zagrebačkoj četvrti Vrbik skriva jedno magično mjesto. Iza metalnih garažnih vrata, sasvim neočekivano, nalazi se cvjetni studio Nine Blečić koja svoju čaroliju donosi pod imenom Pixy With Love. I samo je jedan pogled bio dovoljan da se zaljubimo.

pixy-with-love-3

Derutnu garažu i obiteljsko odlagalište neželjene krame pretvorila je u svoju oazu u kojoj caruje cvijeće. Nina se bavi osmišljavanjem dekoracija za evente, posebice organizacijom kreativnog dijela vjenčanja, a cvjetna garaža njen je ured. Prostor nastao s puno pažnje, strasti i obraćanjem pozornosti na detalje, odmah će vas oduševiti i natjerati da pomno istražite svaki kutak.

Nina Blečić

Nina Blečić

Glavnu poziciju zauzima stol na kojem nastaju buketi i biljni ukrasi, a njegovu pozadinu krasi veliki oblak od vate i istaknuta riječ LJUBAV na zidu. Već to vam može otkriti dovoljno o motivima kako je ovo mjesto nastalo i što ga gura dalje. Proveli smo nekoliko sati s Ninom u ovoj neobičnoj garaži i kao da smo pobjegli u neki drugi svijet.

pixy-with-love-7

Za Ninu je sve počelo prije tri godine kada je pomogla osmisliti vjenčanje prijateljici kojoj je bila kuma i sve se nekako prirodno nakon toga nastavilo. Riječ hvale i preporuke su ono što joj stalno otvara nova vrata, svemir se poklopio i otada je to postao pravi dnevni posao.

pixy-with-love-2

Poželite li Pixy With Love kreacije i na svojem vjenčanju ili nekom drugom eventu, dočekat će vas u ovom neobičnom uredu, počastiti kavom i dugo ćete razgovarati o svemu kako bi pronašla inspiraciju u onome kako vidite svoj veliki dan. I svako će događanje i svako će vjenčanje biti drugačije jer sve su ljubavne priče drugačije. Sve detalje dekoracije Nina izrađuje sama, od pozivnica pa sve do ukrašavanja samog prostora, naravno, ovisno o tome što vama treba.

pixy-with-love-5

Njen stil je prepoznatljiv jer se odmakla od tradicionalnih, najčešće viđenih cvjetnih dekoracija. Nove generacije mladenki traže nešto drugačije, nešto manje umjetno, nešto posve prirodno, jednostavno. Zašto vjenčani buket, primjerice, ne bi mogao biti sastavljen od poljskog cvijeća, a ukrasi od maslinovih grana? Rezultat će biti unikatan, što je naposljetku i cilj svakom paru koji se svog dana želi sjećati kao najposebnijeg.

pixy-with-love-12

Nina će vas usmjeriti, savjetovati, a kraju ćete zasigurno biti zadovoljni rezultatom jer su priče nastale uz ovoliko strasti uvijek uspješne. Želite li nešto van uobičajenog – pronaći ćete to u cvjetnoj garaži…

Za početak posjetite stranicu Pixy With Love, a obavezno Ninu pratite i na Instagramu.

pixy-with-love-10

pixy-with-love-9

pixy-with-love-13

pixy-with-love-17

pixy-with-love-15

pixy-with-love-8

pixy-with-love-14

pixy-with-love-16

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori