Pixy with love – hrvatski kreativni duo

Nina Blečić i Jana Dobrinić kreativni su dou koji djeluje pod nazivom Pixy with love. Pixy with love je, kako sami naziv sugerira, duo koji kao male vile čine vaš prostor drugačijim i čarobnim s prstohvatom magičnog praha.

NASLOVNA

Ako želite promijeniti uređenje svog doma, a ne rade vam se veliki zahvati i niste planirali potrošiti mnogo novca, Pixy with love imaju nekoliko fantastičnih magičnih ideja. Njihovi prijedlozi blagavaonskog uređenja kao filmskog seta ili studija mašte učiniti će svaki dom posebnim.

pixy post9

pixy post8

Svako dijete (a i roditelja) razveselit će njihov šator za djecu izrađen od drveta i tkanine. Djetetu stvara skriveni kutak, sobu unutar sobe. Koriste različite tkanine, teksture, boje i dekoracije što čini svaki šator drugačijim. Lako se sklapa pa je u sekundi spreman za akciju.

pixy post 12

Posebno su nas razveselili njihovi recepti i trikovi za uređenje interijera, kao što je jednostavna, ekonomična i zabavna izrada “Zavjesa želja”. Izrađuju nove stvari, koriste već postojeće i recikliraju stare, npr. stare zavjese režući pretvaraju u nove dodavajući cvjetnu dekoraciju. Na neki način uništavanjem starih stvari unose magiju u život novima.

pixy post7

pixy post6

pixy post5

pixy post4

pixy post 10

 

Osim uređenja interijera i trikova za njegovo ukrašavanje Pixy with love zaslužne su za neka od najmaštovitijih rješenja za vjenčanja. Njihove zahvalnice od tertapaka od papira i od tertapaka od tkanine iznimno su jednostavna, kreativna i efektna rješenja. Pixy with love specijalizirani je duo za evente, poslovne događaje, dok će vjenčanja učiniti kao iz bajke. Baš kako male vile i rade.

pixy post 11

 

0