Evo zašto je Novu godinu najbolje dočekati u pidžami
Evo zašto je Novu godinu najbolje dočekati u pidžami

Evo zašto je Novu godinu najbolje
dočekati u pidžami

Zašto je proslava Nove godine najbolja u pidžami? Nakon godina i godina tulumarenja, odjednom shvatite da je pidžama party najbolji party. Nema pritiska, svi su opušteni, nitko se ne priprema danima i kupuje nove outfite, a na kraju nema razočaranja lošim programom u klubu, preplaćenim večerama u restoranima i kombinacijama koje više nemate gdje obući.

Ako planirate organizirati pidžama party kod kuće, sve o čemu se realno morate “brinuti” su zalogaji i pića koje ćete poslužiti svojim gostima. Oni jako zagrijani mogu pripremiti cijelu večeru, no većina će se zadovoljiti party snacksima, mini sendvičima, grickalicama i finim koktelima (ili moktelima).

Filmovi, grickalice i najdraži ljudi

Sve što vam zapravo treba je grupa prijatelja ili samo voljena osoba ako ste odlučili večer provesti u dvoje, udobne pidžame, hrpa filmova, jastuka i dekica te, naravno, šampanjac u ponoć.

U pidžami će vam biti udobno plesati ako tulum krene u tom smjeru, neće vas nažuljati cipele, a u cijelu priču možete uključiti i ‘sleepover’, donosno da gosti prespavaju i da se novogodišnje jutro nastavi u pozitivnoj atmosferi. Što je najbolje, svi su za spavanje spremni jer su već u pidžamama.

Ako još niste pogledali najdraže božićne filmove, sad je prilika. A na ovom linku imamo i nebrojene filmske maratone, morate samo odabrati najdražeg glumca ili glumicu.

Ujutro sigurno nećete biti razočarani previsokim cijenama koje ste platili za osrednju uslugu, smrzavanjem dok ste čekali taksi, a ako vas brine da zabava neće biti dovoljna uz uzak krug ljudi, uvijek možete reći prijateljima da dovedu prijatelja i tako proširiti zabavu na malo veći tulum. Super je što sami određujete sve parametre zabave i krojite je baš prema svom ukusu.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori