Mala gelateria u New Orleansu s domaćim potpisom

Mala gelateria u New Orleansu s
domaćim potpisom

Piccola Gelateria

Piccola Gelateria je najnoviji mikro prostor renomiranog dizajnera balkanskih korijena s berlinskom adresom – Denisa Lea Hegića. Mala slastičarnica u sebi objedinjuje slavlje bogatstva okusa i životnog stila New Orleansa, kao i mogućnost da oblikuje mjesto za slatki grijeh koji nas sve čini sretnim: gelato, odnosno sladoled.

Piccola Gelateria

Mikro prostor koji – poput samog New Orleansa – kombinira najbolje iz starog i novog svijeta: lakoću bivanja unutar talijanskog dolce vita i mirisnu atmosferu umjetnosti New Orleansa.

Piccola Gelateria

Nepretenciozan pristup prostornom dizajnu zaštitni je znak rada Denisa Lea Hegića, pružajući gostima ne samo osjećaj povezivanja s prostorom, nego i omogućavajući funkcionalne operacije svakodnevnog poslovanja.

U slučaju Piccole Gelaterije dizajner je spojio priču o udobnosti, domu i nostalgičnoj čežnji za dalekom avanturom koristeći isključivo prirodne i održive materijale. Duboko crvene venecijanske žbuke, reciklirano drvo i koža te sjajni bakar dovršavaju priču o jednom uzbudljivom prostoru.

Piccola Gelateria

Na kraju je možda najvažnije spomenuti da je dizajn ovog interijera produžetak doma u susjedstvu, gdje se može vidjeti, mirisati i probati mikro pečeni espresso.

Mikro je novi mega

Uvjerljivo elegantan dizajn sadrži vrhunsku funkcionalnost u jednostavnom, urednom obliku.

Smart brendovi pretvaraju konvencionalnu posjetu radnji u impresivno prostorno iskustvo, koje podržava želju za boravkom, užitkom i stimulira maštu. Koncept mikro-interijera je održivi odgovor na nove zahtjeve dostupnosti prostora u urbanim sredinama, cijenama najma i tržišnim uvjetima.

Piccola Gelateria

Piccola Gelateria u New Orleansu je ugostiteljski mikro-dizajn koji gostima daje emocionalni i čak intelektualni odgovor, stvarajući svijest o prostoru i uživanju u ponuđenom proizvodu i atmosferi.

Piccola Gelateria

Foto: Piccola Gelateria

Učitati još
Zatvori