Sve što trebamo za uživanje u toplim i sunčanim danima na plaži

Sve što trebamo za uživanje u toplim i
sunčanim danima na plaži

Ispred nas je dugo, toplo ljeto, sezona koju svake godine s nestrpljenjem iščekujemo. Razlozima zbog kojih obožavamo ljeto nema kraja, a kao oni najveći i svima zajednički ističu se osjećaj opuštenosti i bezbrižnosti koji u nama bude sunčani i topli mjeseci, te početak sezone godine odmora i putovanja koja uvijek dolazi s prvim ljetnim danima. Iako nam se na trenutak učinilo da će nam topli i sunčani mjeseci ove godine izgledati bitno drugačije, ljeto nije otkazano, već se vraća u svojem najjednostavnijem, ali možda i najboljem izdanju.

Nakon brojnih izazova s kojima smo se suočili posljednjih mjeseci, sve što nam zapravo treba ovog ljeta je odmor. Bez stresnog planiranja velikih i dalekih putovanja, mnogi među nama odlučit će se za neodoljivu jednostavnost i bezbrižnost ljetovanja kakva pamtimo iz djetinjstva – u krugu obitelji ili najdražih prijatelja i na jednoj od divnih plaža na Jadranskoj obali.

Sve što nam treba za savršeno ljeto

Uz opuštena druženja s najdražima na jednoj od predivnih hrvatskih plaža, sve što će nam trebati za savršeni ljetni odmor je tek nekoliko sitnica. Ljetne favorite koji će naše ljetovanje učiniti još boljim i ugodnijim i ove ćemo godine pronaći u osvježavajućim napitcima i zalogajima koje ćemo uvijek držati nadohvat ruke te šarenim i mekim ručnicima za plažu. Zašto se na samom vrhu liste najpopularnijih i najvažnijih ljetnih favorita nalaze ručnici za plažu?

Tijekom bezbrižnih ljetnih dana koje ćemo provesti na plaži, druženja s obitelji i prijateljima te sve omiljene ljetne rituale poput sunčanja, društvenih igara i čitanja preselit ćemo na ručnik za plažu zbog čega ćemo prije odlaska na more krenuti u potragu za onim najboljim.

Kada je riječ o ručnicima, naše nove favorite već smo pronašli u novoj ljetnoj kolekciji popularne trgovine Pepco.

Šareni i meki Pepco ručnici koje ovog ljeta nosimo na plažu

Daleko od jednostavnosti običnih ručnika, ali jednako meki poput njih, ručnici za plažu iz nove Pepco kolekcije za ljeto sve su što nam treba za uživanje na plaži. Osim što ćemo ih obožavati zbog njihovih praktičnih strana koje uključuju prostranost i mekoću, Pepco ručnici za plažu osvojili su nas već na prvih pogled svojim razigranim izgledom.

U pregršt različitih boja i uzoraka, nove ručnike koje možete pronaći u popularnoj trgovini ukrasili su vibrantni prugasti i floralni uzorci te tipični ljetni i morski motivi. Bez obzira koji ručnik za plažu odabrali, svaki od modela vaš će boravak na plaži učiniti još boljim, ugodnijim i vedrijim.

Uz ručnike za plažu na kojima ćete obožavati provoditi sunčane i tople ljetne dane, u najbližoj Pepco trgovini istražite i ostatak njegove raznolike ljetne ponude.

Foto: Pepco

Učitati još
Zatvori