Party za koji se traži ulaznica više

Party za koji se traži ulaznica više

Jameson Secret Night (3)

Nešto novo, jako uzbudljivo i totalno drugačije – riječi su koje opisuju sjajan nadolazeći party, koji će se održati sredinom ožujka. Točnije, 16.03., stotinjak odabranih sretnika imat će priliku prisustvovati ekskluzivnom Jameson Secret Night partyju. 

Jameson Secret Night party

„Manje stresa i briga, više uživanja u životu!“ bit će krilatica i ovogodišnjeg partyja, koji ovog puta ide underground. Što to točno znači, zasad ostaje tajna – vrijeme za maštanje dolazi kasnije, vrijeme je za djela! Svi koji žele postati dijelom ovog vrhunskog tuluma, mogu se prijaviti na način da na stranici http://sinemetu.hr/ podijele fotografiju svog najluđeg prijatelja, bez kojeg ne prolazi nijedan party, odnosno, onog prijatelja, koji je ključan za odličan provod u društvu. Prijatelja s kojim kava završi sutra. A možda čak i preksutra, ovisno da li je ta ista kava završila odlaskom na Secret Night party.

Zašto ovog proljeća ne bi unijeli malo nemira te dozu drskosti i strasti u svoju ozbiljnu, radnu svakodnevnicu i dopustili da vas ponese hedonistička filozofija „Manje stresa i briga, više uživanja u životu“? Jedan je život, ne dopustite da samo proleti, uživajte u svakom njegovom trenutku. Očekuju vas nova, tajna lokacija, vrhunsko društvo, sjajna hrana i piće i zagarantirano najbolja zabava! Prijave su otvorene do 14.03.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori